Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » 95%-os lett a KRESZ tesztem,...

95%-os lett a KRESZ tesztem, anyám őrjöng. Szerintetek is ez olyan rossz eredmény?

Figyelt kérdés
87%-tól engednek át, nekem 95% lett. Amikor elmondtam anyámnak, hogy 95%-os lett nagyon örült, de mikor megtudta, hogy 87%-tól engednek át mindenkit azóta őrjöng, hogy ez milyen pocsék eredmény. Szerintetek is olyan rossz ez? Ráadásul nem is a képeseken csúsztam el, hanem a műszaki dolgokon. Azon gondolkodom, hogy nem is csinálom tovább, hagyom az egészet. Amúgy B kategóriás jogosítványról van szó.

2015. máj. 4. 15:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%

A buta emberek sokszor túlzott elvárásokat támasztanak a gyerekeikkel szemben. Mint ha így akarnák kompenzálni a saját tehetségtelenségüket, sikertelenségüket.

Miért nem 110 %-ot teljesítettél, te szánalmas..! :D

2015. máj. 4. 16:18
 12/19 anonim válasza:
100%
A nyelvvizsgam 62% lett. 60tol van meg. Az egesz csaladom az egekben jart. Fel ne add. Ugyes vagy :)
2015. máj. 4. 16:41
 13/19 anonim válasza:
35%
Azt várod tőlünk, hogy szidjuk az anyádat? Bocs, de nem. Oldd meg egyedül ezt a nagy problémát.
2015. máj. 4. 17:19
 14/19 anonim ***** válasza:
45%
Nekem 100%-os lett a kresz vizsgám, meg (nem vicc) anyámnak is. De nem rossz a 95% sem, 3 pontot be lehet nézni. Amúgy kresz vizsgán csak az bukik meg, aki nem készül fel rá, mert egy nagyon könnyű vizsga (szerintem).
2015. máj. 4. 17:23
 15/19 anonim válasza:

Lehet, hogy édesanyádnak nehézséget okoz a "százalék" értelmezése. Nem?

Különben mi értelme őrjöngeni, ha 88%-osa is jó lenne a teszted, nemhogy 95%-al????

2015. máj. 4. 17:34
 16/19 anonim válasza:

Az a lényeg, hogy megvan. Az enyém 100% lett. Semmivel sem voltam előrébb a vezetésnél, mint a többiek. Mindegy, hogy 87% vagy 100%, a végeredmény ugyanaz. A vizsgán nem csak akkor lehet hibázni ha nem tudod a választ. Egyébként a 95% nagyon jó, ügyes voltál. A szülőknek sokszor olyan elvárásaik vannak, aminek lehetetlen megfelelni, és ők se tudnának úgy teljesíteni mint amit elvárnak a gyereküktől. Magadnak kell megfelelni. Ne foglalkozz vele, örülj neki, hogy sikerült a vizsga, ezzel az eredménnyel büszkén dicsekedhetsz mindenhol.

Az én anyámnak sincs érettségije, 17 évesen már gyereket szült, de amikor még suliba jártam ugyanezt csinálta. Semmi nem volt elég jó neki.

Szerintem ne add fel a jogsit. Elsőre én is csak a KRESZ-t csináltam, meg, utána abbahagytam, nem volt kedvem, nem gondoltam hogy egyszer egyedül is képes leszek forgalomban vezetni. De tavaly nyáron nekiálltam, és ősszel már a kezemben volt a jogsi. Ne foglalkozz anyáddal, a lehető legkevesebb infót mondd el neki, csak az oktató véleményét vedd figyelembe.

2015. máj. 4. 17:40
 17/19 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalat: én hagynám a francba addig, amíg nincs pénzem kifizetni magamnak. Nálam anno édesapám csinálta ugyanezt, pedig csont nélkül átmentem mindenen, de sz.rrá stresszelt, jobban féltem, mint most, hogy érettségizem. Tuti nem csinálnám végig megint.
2015. máj. 4. 18:31
 18/19 anonim ***** válasza:

A 95% jó eredmény, de nem is ez a fontos igazán.

A KRESZ-nél egy dolog a lényeg: sikerült/nem sikerült.

2015. máj. 6. 10:48
 19/19 csunyafa@ ***** válasza:

Anyád egy nő.Ez el mond mindent!

Agyailag zokni,ha ezt nem érti meg,hoyg a 95 % frankó eredmény.Már csk azért,mert mostanság a fiatalok 2-3-szorra is neki futnak mire talán átcsússzan a kreszen.

2015. máj. 6. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!