95%-os lett a KRESZ tesztem, anyám őrjöng. Szerintetek is ez olyan rossz eredmény?
A buta emberek sokszor túlzott elvárásokat támasztanak a gyerekeikkel szemben. Mint ha így akarnák kompenzálni a saját tehetségtelenségüket, sikertelenségüket.
Miért nem 110 %-ot teljesítettél, te szánalmas..! :D
Lehet, hogy édesanyádnak nehézséget okoz a "százalék" értelmezése. Nem?
Különben mi értelme őrjöngeni, ha 88%-osa is jó lenne a teszted, nemhogy 95%-al????
Az a lényeg, hogy megvan. Az enyém 100% lett. Semmivel sem voltam előrébb a vezetésnél, mint a többiek. Mindegy, hogy 87% vagy 100%, a végeredmény ugyanaz. A vizsgán nem csak akkor lehet hibázni ha nem tudod a választ. Egyébként a 95% nagyon jó, ügyes voltál. A szülőknek sokszor olyan elvárásaik vannak, aminek lehetetlen megfelelni, és ők se tudnának úgy teljesíteni mint amit elvárnak a gyereküktől. Magadnak kell megfelelni. Ne foglalkozz vele, örülj neki, hogy sikerült a vizsga, ezzel az eredménnyel büszkén dicsekedhetsz mindenhol.
Az én anyámnak sincs érettségije, 17 évesen már gyereket szült, de amikor még suliba jártam ugyanezt csinálta. Semmi nem volt elég jó neki.
Szerintem ne add fel a jogsit. Elsőre én is csak a KRESZ-t csináltam, meg, utána abbahagytam, nem volt kedvem, nem gondoltam hogy egyszer egyedül is képes leszek forgalomban vezetni. De tavaly nyáron nekiálltam, és ősszel már a kezemben volt a jogsi. Ne foglalkozz anyáddal, a lehető legkevesebb infót mondd el neki, csak az oktató véleményét vedd figyelembe.
A 95% jó eredmény, de nem is ez a fontos igazán.
A KRESZ-nél egy dolog a lényeg: sikerült/nem sikerült.
Anyád egy nő.Ez el mond mindent!
Agyailag zokni,ha ezt nem érti meg,hoyg a 95 % frankó eredmény.Már csk azért,mert mostanság a fiatalok 2-3-szorra is neki futnak mire talán átcsússzan a kreszen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!