Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » 18 évesen már elkezdhetem a C...

18 évesen már elkezdhetem a C jogsit?

Figyelt kérdés
Van B jogosítványom 5 hónapja, viszont a C-t is szeretném elkezdeni, a hírekbe az volt, hogy 18 évesen elkezdhetem. De a autós iskolák még mindig a 21 éves korhatárt írják...
2016. jan. 8. 16:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Én még a hatályos ide vonatkozó jogszabályban is 21 évet láttam, de van olyan aki állítja, hogy ő már beiratkozott 18 évesen C tanfolyamra... :D
2016. jan. 8. 19:32
 2/4 anonim ***** válasza:

elkezdheted, de előbb keress rá a gúglin, hol indítanak 18 évesnek..ne vitatkozz velük..

abban nem vagyok biztos, hogy megjelent a Magyar Közlönyben...onnan hatályos...

mindenesetre létezik ilyen törvény...

2016. jan. 8. 19:49
 3/4 anonim ***** válasza:

December elején vetették ezt fel. A héten egy kérdés miatt már végignéztem az összes decemberi Magyar Közlönyt, egyikben sem volt erről szó. Azt erről rendelkező 326/2011-es NFM rendelet sem lett módosítva.

Én elhiszem, hogy van ilyen, de a másik kérdésnél is kértem erre forrást, nem jött :)

2016. jan. 8. 20:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Ahogy John_McClane írja én is úgy tudom, hogy felvetették, hogy lejjebb kellene vinni a korhatárt, de aztán, hogy lett-e belőle valami azt nem tudom.
2016. jan. 9. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!