Elkezdhetem így a jogsit? SOS (folyt lent)
És más, annál nagyobb van?
Ha nincs akkor nem.
Ha azért nincs meg mert elhagytad akkor keresd fel a régi sulidat, vagy ha az már megszűnt akkor a területi önkormányzatot és kérj másikat.
Ha meg remélem nem is kapsz jogsit.
Ezt a bizonyítványos dolgot nem kellene azért jogosítványhoz kötni semmi értelme nincs.
Én tudok olyat aki 5 általánossal autóbuszvezetőként dolgozik.. és akkor mi ebben a probléma?
Évtizedekig a jogosítványhoz nem kelett semiféle iskola csak írás olvasás tudás és megkelett felelni az orvosi és az egészségügyi vizsgálatnak illetve át kelett vergődni a hatósági vizsgán!
Az iskola és a jogosítvány 2 külön kategória közel sincs egyiknek a másikhoz köze!
Nem attól lesz valaki jó járművezető hogy van diplomája vagy sem ez mind érzéken mulik. :)
Ha nincs érzéke lehet doktori címe is akkor sem fogja meg kapni ha nincs érzéke hozzá.
Annó amikor én csináltam a nagy kategóriás jogosítványaimat C+E D kategóriát sok olyan tanfolyam társam volt akiknek nem volt meg a 8. osztályuk és akkor mi van?
Külömb ember volt mint akinek a csoportba már akkor volt fősulija.
Ez miatt nem kell lenézzni senkit lehet hogy pont az járkál mindenféle megvett papirokkal hamis dolgokkal akikről nem is gondolnátok! :)
Ennyit szerettem volna hozzá tenni a kettönek nincs köze az iskolába amit tanítanak azt a kötúton nem kell használni, és semmi köze a történelem matematikának a vezetéshez!
A Közúti járművek = "VESZÉLYES ÜZEM" Felelősségteljesen kell csinálni.
Lehet egy iskolázott és egy iskolázatlan is felelősségteljesn és felelőtlen is.
Ez az én meglátásom !
Szép napot mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!