Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elkezdhetem így a jogsit? SOS...

Elkezdhetem így a jogsit? SOS (folyt lent)

Figyelt kérdés
Nincs a meg a 8.osztályos bizonyitványom
2012. dec. 13. 18:45
 1/7 anonim ***** válasza:
46%

És más, annál nagyobb van?

Ha nincs akkor nem.

Ha azért nincs meg mert elhagytad akkor keresd fel a régi sulidat, vagy ha az már megszűnt akkor a területi önkormányzatot és kérj másikat.

Ha meg remélem nem is kapsz jogsit.

2012. dec. 13. 18:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Gimnáziumba járok
2012. dec. 13. 18:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Hányadik évfolyamba jársz? Ha a 9.es bizonyítványod megvan (16.5 évesen valószínű), akkor kérdezd meg, hogy azt kiadják-e egy rövid időre, vagy az autós iskolát kérdezd meg hogy egy fénymásolat elég-e. Jó lesz nekik a gimis bizonyítványod is.
2012. dec. 13. 19:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyébként meg a jogosítvány szerzésnek az alap követelménye az életkor és 8 osztályos általános iskola.
2012. dec. 13. 19:09
 5/7 A kérdező kommentje:
10.es vagyok gimnáziumba és 17 éves
2012. dec. 13. 19:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor a 9.es év végi bizonyítványod jó lesz. Az is bizonyítja, hogy megvan a 8 általános, mert az nélkül nem lehetne meg. Szerintem az iskolában ki lehet annyi időre kérni, míg megmutatod az autós iskolába, meg lefénymásolják, mert szerintem csak arra kell. Vagy kérdezd meg, hogy nem jó-e, ha fénymásolatot viszel.
2012. dec. 13. 21:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezt a bizonyítványos dolgot nem kellene azért jogosítványhoz kötni semmi értelme nincs.

Én tudok olyat aki 5 általánossal autóbuszvezetőként dolgozik.. és akkor mi ebben a probléma?

Évtizedekig a jogosítványhoz nem kelett semiféle iskola csak írás olvasás tudás és megkelett felelni az orvosi és az egészségügyi vizsgálatnak illetve át kelett vergődni a hatósági vizsgán!

Az iskola és a jogosítvány 2 külön kategória közel sincs egyiknek a másikhoz köze!

Nem attól lesz valaki jó járművezető hogy van diplomája vagy sem ez mind érzéken mulik. :)

Ha nincs érzéke lehet doktori címe is akkor sem fogja meg kapni ha nincs érzéke hozzá.

Annó amikor én csináltam a nagy kategóriás jogosítványaimat C+E D kategóriát sok olyan tanfolyam társam volt akiknek nem volt meg a 8. osztályuk és akkor mi van?

Külömb ember volt mint akinek a csoportba már akkor volt fősulija.

Ez miatt nem kell lenézzni senkit lehet hogy pont az járkál mindenféle megvett papirokkal hamis dolgokkal akikről nem is gondolnátok! :)

Ennyit szerettem volna hozzá tenni a kettönek nincs köze az iskolába amit tanítanak azt a kötúton nem kell használni, és semmi köze a történelem matematikának a vezetéshez!

A Közúti járművek = "VESZÉLYES ÜZEM" Felelősségteljesen kell csinálni.

Lehet egy iskolázott és egy iskolázatlan is felelősségteljesn és felelőtlen is.

Ez az én meglátásom !

Szép napot mindenkinek! :)

2012. dec. 14. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!