Ebben az évben még elkezdhetem 14 évesen a kismotor jogsit?
November 5-én töltöm be a 14-et és már többször szóbakerült a vizsga, így szeretném elkezdeni. Januártól már csak 16 évesen lehet letenni, akkor egy év múlva már a B jogsit kezdeném, szóval nem lenne értelme. Mindenképpen automatával szeretnék vizsgázni, mivel a kuplungkezeléssel még vannak problémáim és amúgy is automata géppel közlekednék. Tényleg beleírják a jogsiba, hogy automatán tanultam és váltóssal nem mehetek? Valamint ha előtte, vagy közben sikerül egy mocit venni, akkor mehetek a sajátommal? Tényleg olcsóbb úgy a vizsga?
Köszönöm a válaszokat!
M kategóriában eleve az oktatás is robogókkal van, de később mehetsz váltós motorral. Ez csak a B jogsinál van így, de ebben sem vagyok biztos. Amúgy meg itt egy kérdés múlt hétről: http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__358..
Itt találsz választ a kérdésedre.
13,5 éves kortól kedzehetted volna! mire vártál? erről lekéstél! ilyen hülyeséget meg hol hallottál hogy autómata vagy sem? 50esből csak robogóval vizsgáztatnak, egy oktató nemfog aládrakni egy aprilia rs50-et/derbi senda-t
ha saját motorral mennél nem a vizsga lenne olcsóbb hanem az órák amiket gyakorosz. mert ugye akkor te fiszeted a benzint, biztosítást, és nem az oktató.
" "50esből csak robogóval vizsgáztatnak, egy oktató nemfog aládrakni egy aprilia rs50-et/derbi senda-t" Ezek is robogók/kismotorok, szóval nem értelek."
Akkor ne karj jogsit, mert attól hogy egy motor 50ccm-es még nem robogó.
Akkor kezdjük ott a dolgot hogy NEM EMELIK AZT A NYAMVADT KORHATÁRT!!
Tegnap se emelték ,tegnapelőtt se és nem is fogják.
320 oldalk után vannak ezzel kapcsolatba írások.
És még mielőtt valaki elkezdené:
Nem, nem a magyar közlönybe hazudnak hanem a blikkben és egyéb helyeken.
Valamint ahova oda van írva hogy 2013-ba lép hatályba az nem régi és nem járt le. Az lesz jövőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!