Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Sok gyalogos miért a kerékpárú...

Sok gyalogos miért a kerékpárúton szeret gyalogolni, ha mellette járda is van?

Figyelt kérdés
Ne vegyétek támadásnak. Én bringásként tudom, hogy miért jobb nekem az úttesten, mint a kerékpárúton, de az ő okaikat soha nem értettem.

2015. júl. 22. 06:34
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Én csak gyalogok meg kocsizom, szoktam kimenni a Margit szigetre kocogni és az Árpád hídon Pest fele az egyik oldal a bicikliseké a másik a gyalogosoké, ennek ellenére mindkét oldalon nagy a keveredés ennyire tarják be az emberek a szabályokat...
2015. júl. 22. 09:06
 12/37 A kérdező kommentje:

Csak támadásnak vettétek, pedig nem az.

Én le tudom írni a szempontjaimet, ha valaki megkérdezi, de itt a gyalogosokéra vagyok kíváncsi.

Ha valaki jó okot ír, akkor azt elfogadom.

2015. júl. 22. 10:05
 13/37 A kérdező kommentje:
A babakocsi egy pont.
2015. júl. 22. 10:06
 14/37 anonim ***** válasza:
57%
Pedig le lett írva az ok, egyszerűen nem érdekli őket a szabályok. Áthajtanak a bringával a zebrán, pedig tolni kéne. Összevissza közlekednek, teljesen mindegy mi van kijelölve. Kiviszik az utcára szaratni a kutyájukat, és nem szedik össze. Összeszemetelik az erdőket. Végtelen a lista. Így működnek a nemtörődöm emberek, mivel nincs mindenki mellé rendőr állítva hogy betartsák a legalapvetőbb szabályokat.
2015. júl. 22. 10:10
 15/37 anonim ***** válasza:
Na írd azokat az érveket. Van rá egy 100asom, hogy egyik sem igazolható
2015. júl. 22. 10:25
 16/37 A kérdező kommentje:
Ide nem írom. Tedd fel a kérdést.
2015. júl. 22. 10:33
 17/37 anonim ***** válasza:

Mégis milyen kérdést?

" Sok biciklis miért az úttesten szeret kerekezni, ha van mellette kerékpárút is?"

Legalább nem látszana az összefüggés, hogy olyan dolgok miatt háborogsz amit te is elkövetsz?:) Okos megoldás:D

2015. júl. 22. 10:37
 18/37 anonim ***** válasza:
Én sosem megyek gyalogosként a bicikli úton ha a kettő külön van választva és mindig körbe nézek ha kereszteznem kell a bicikli utat szóval tiszta a lelkiismeretem...
2015. júl. 22. 10:41
 19/37 anonim ***** válasza:
48%

Azokon a bringásokon szoktam röhögni, akik eszeveszetten csöngetnek mögöttem, olyan járdán, ami nem kerékpárut.

Ő szerintük ilyenkor a szembejövő gyalogosnak be kellene ugrania egy kapualjba, nekem meg az autók elé.:-)

Más.

Ha sok a gyalogos, nagy tömeg megy a járdán, NINCS külön kerékpárút csak gyalogút van!

2015. júl. 22. 11:11
 20/37 anonim ***** válasza:

#9.

Láttam már biciklist repülni a levegőben, mert úgy gondolta, hogy áthajt a zebrán bringával.

2015. júl. 22. 11:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!