Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kamaszok, miért tartják...

Kamaszok, miért tartják cikinek, ha nyáron traktorozok?

Figyelt kérdés

Pedig nagy Rába Steiger 250-esem van , 1989-es 5 millióba kerülő. Ház nagyságú.

Igaz, legolcsóbb 100 ezres MTZ üléses, a gyári klímát kilopták.

Lehetne rákölteni még sokat, fülkére is új klíma(400 e Ft) , új középkategóriás ülés (700e Ft).

2015. júl. 18. 11:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Városiak a barátaid.

Amúgy én is 14 évesen régen traktoroztam, és meséltem róla a barátoknak. Fel is néztek rám, meg minden, de az volt a lényeg, hogy nem csak erről beszéltem éjjel-nappal. Szerintem veled ez a gond.

Még egy kőgazdag dumáját is megunják, ha éjjel-nappal csak a Porschéról és a Ferráriról beszél.

2015. júl. 18. 22:55
 12/16 anonim válasza:
Nem ciki, csak úgy vicces. Én is felröhögtem a kérdést látván. Mert ez vicces. És valószínüleg élőben is röhögnék rajta, ilyen ez.
2015. júl. 19. 22:37
 13/16 anonim ***** válasza:

Istenem szakadj már le erről a 700.000es ülés témáról. Ugyanúgy egy szakadt vén csotrogány marad. De nem ettől tartanak cikinek.

A családi vállalkozásban a diplomás munkám mellett mai napig csinálom, igaz nem MTZ-vel, meg Rábával, hanem traktorral, sose volt gondom belőle...

2015. júl. 21. 13:18
 14/16 A kérdező kommentje:
Érdekes, én csak tőled hallottam, hogy valaki a Rábát le csotrogányozta. Más mindenki azt mondja nagyon jó gép.
2015. júl. 21. 21:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen, mindenki más 50től felfelé és akinek még nem volt dolga csak Rába-val MTZ-vel, Kirovets-sel, JD4xxx-val, öreg Zetorral stb stb. Mindenki más tudja pozicionálni a gépeket egy skálán.
2015. júl. 22. 06:59
 16/16 Bajer ***** válasza:

"Ha kinyitod a szádat, integet belőle a Tsz elnök." Ez hatalmas szövegXDXDXD

Kérdezőnek:

Én is régi traktorokat használok és ha a helyedben lennék, nem adnék mások véleményére. Nem kell foglalkozni az ilyen plázapatkányokkal.

2015. szept. 26. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!