Kamaszok, miért tartják cikinek, ha nyáron traktorozok?
Pedig nagy Rába Steiger 250-esem van , 1989-es 5 millióba kerülő. Ház nagyságú.
Igaz, legolcsóbb 100 ezres MTZ üléses, a gyári klímát kilopták.
Lehetne rákölteni még sokat, fülkére is új klíma(400 e Ft) , új középkategóriás ülés (700e Ft).
Városiak a barátaid.
Amúgy én is 14 évesen régen traktoroztam, és meséltem róla a barátoknak. Fel is néztek rám, meg minden, de az volt a lényeg, hogy nem csak erről beszéltem éjjel-nappal. Szerintem veled ez a gond.
Még egy kőgazdag dumáját is megunják, ha éjjel-nappal csak a Porschéról és a Ferráriról beszél.
Istenem szakadj már le erről a 700.000es ülés témáról. Ugyanúgy egy szakadt vén csotrogány marad. De nem ettől tartanak cikinek.
A családi vállalkozásban a diplomás munkám mellett mai napig csinálom, igaz nem MTZ-vel, meg Rábával, hanem traktorral, sose volt gondom belőle...
"Ha kinyitod a szádat, integet belőle a Tsz elnök." Ez hatalmas szövegXDXDXD
Kérdezőnek:
Én is régi traktorokat használok és ha a helyedben lennék, nem adnék mások véleményére. Nem kell foglalkozni az ilyen plázapatkányokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!