Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kamaszok, miért tartják...

Kamaszok, miért tartják cikinek, ha nyáron traktorozok?

Figyelt kérdés

Pedig nagy Rába Steiger 250-esem van , 1989-es 5 millióba kerülő. Ház nagyságú.

Igaz, legolcsóbb 100 ezres MTZ üléses, a gyári klímát kilopták.

Lehetne rákölteni még sokat, fülkére is új klíma(400 e Ft) , új középkategóriás ülés (700e Ft).

2015. júl. 18. 11:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
8%
Igen, Traktorboy, tudjuk, hogy traktoraitok vannak és drágák. Most már lődd le magad, kezdenek fárasztóak lenni a kérdéseid.
2015. júl. 18. 11:32
 2/16 A kérdező kommentje:
Csak bánt, hogy amikor kérdezik, mit csináltok, mondom tarlóthántok, magágyatkészítek. a lányok, de még fiúk egy része nevet rajta.
2015. júl. 18. 11:35
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem azzal van a gond, hogy traktorozol...
2015. júl. 18. 11:37
 4/16 anonim válasza:

szerintem ez tok jo....de tényleg. viszont részleteket, hogy az ulés mennyibe kerul..meg a klima...ezeket felejtsd el, ettol lesz nevetséges.

traktorozol, traktorozol. szerintem buszke lehetsz magadra.

2015. júl. 18. 11:44
 5/16 anonim ***** válasza:

Nekem van egy volt gimis osztálytársam aki szintén traktorozik, senki sem cikizte soha, nem értem miről beszélsz, nagyon bírtuk, sőt igazi "celeb" volt a suliban. :D

19/F

2015. júl. 18. 11:54
 6/16 anonim válasza:
Attól vagy ciki, hogy melléteszed,m hogy mennyibe kerül meg mennyibe kerül az ülés, ki nem szraja le??
2015. júl. 18. 11:57
 7/16 anonim ***** válasza:

Tudnak veled a traktoralkatrészeken és azok árán kívül bármi másról is beszélgetni?

Mert ha nem, akkor ott van a kutya elásva.

2015. júl. 18. 11:57
 8/16 anonim ***** válasza:
Hadd védjem meg a kérdezőt (bár nem vagyok kamasz:-)), ez semmivel se rosszabb, mint amikor számítógépalkatrészekről, játékkonzolokról vagy mountainbike-kiegészítőkről folyik a csevej, és az ár is szóba kerül. Nyilván ez nem egy szokványos "hobbi", tényleg ne emlegesd ennyit a pénzügyi oldalát, folyj bele az ő témáikba is, a haverjaidat meg vidd el egy körre, hogy átéljék az élményt, és oké lesz a dolog.:-)
2015. júl. 18. 12:08
 9/16 anonim ***** válasza:

nem az a ciki, ha traktorral mesz a discoba , hanem ha rajta hagyod az eket is :D mint ahogy szoktak mondani.

egyebkent ha ezen a teman kivul masrol is lehet veled beszelgetni, es a barataid szamara nem csak akkor vagy elerheto, amikor eppen esik az eso, vagy nincs mit szantani, akkor szrd le ha ezert cikiznek

2015. júl. 18. 12:19
 10/16 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy osztálytársam aki a nyáriszüneteket végigtraktorozta. Senki nem nézte le miatta. Az elsők közt volt autója is, mert elég jól keresett.

Téged azért röhögnek ki, mert másról se tudsz beszélni, gondolom, csak a traktorról, meg a földről. Ha kinyitod a szádat, integet belőle a TSz elnök.

Itt is, minden hétre jut egy Rába istenítő kérdés tőled.

2015. júl. 18. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!