Kamaszok, miért tartják cikinek, ha nyáron traktorozok?
Pedig nagy Rába Steiger 250-esem van , 1989-es 5 millióba kerülő. Ház nagyságú.
Igaz, legolcsóbb 100 ezres MTZ üléses, a gyári klímát kilopták.
Lehetne rákölteni még sokat, fülkére is új klíma(400 e Ft) , új középkategóriás ülés (700e Ft).
szerintem ez tok jo....de tényleg. viszont részleteket, hogy az ulés mennyibe kerul..meg a klima...ezeket felejtsd el, ettol lesz nevetséges.
traktorozol, traktorozol. szerintem buszke lehetsz magadra.
Nekem van egy volt gimis osztálytársam aki szintén traktorozik, senki sem cikizte soha, nem értem miről beszélsz, nagyon bírtuk, sőt igazi "celeb" volt a suliban. :D
19/F
Tudnak veled a traktoralkatrészeken és azok árán kívül bármi másról is beszélgetni?
Mert ha nem, akkor ott van a kutya elásva.
nem az a ciki, ha traktorral mesz a discoba , hanem ha rajta hagyod az eket is :D mint ahogy szoktak mondani.
egyebkent ha ezen a teman kivul masrol is lehet veled beszelgetni, es a barataid szamara nem csak akkor vagy elerheto, amikor eppen esik az eso, vagy nincs mit szantani, akkor szrd le ha ezert cikiznek
Nekem volt egy osztálytársam aki a nyáriszüneteket végigtraktorozta. Senki nem nézte le miatta. Az elsők közt volt autója is, mert elég jól keresett.
Téged azért röhögnek ki, mert másról se tudsz beszélni, gondolom, csak a traktorról, meg a földről. Ha kinyitod a szádat, integet belőle a TSz elnök.
Itt is, minden hétre jut egy Rába istenítő kérdés tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!