Milyen élmény volt megtanulni vezetni?
Figyelt kérdés
Pl. türelmes volt-e az oktató vagy ugatott, elsőre átmentél-e a vizsgákon, mennyi pótórát kellett venni, meddig tartott a tanfolyam, mennyi lett a végösszeg, stb.2010. febr. 7. 17:55
11/14 anonim válasza:
Válts oktatót. Bár én már előtte is tudtam valamennyire vezetni, a férfiak a családban tanítgattak. De az oktatóm is nagyon normális volt, és ezért egyáltalán nem féltem. Mindig normálisan elmondta, hogy mi volt a hibám, soha sem ordított. Meg szerintem az is fontos, hogy ha van rá lehetőséged, vezess egyből a vizsga után. Kérd meg apukádat, hogy menjen el veled. Nem kell egyből Pesten, kisebb forgalomban. Ha mentek vidékre, te vezess.
12/14 A kérdező kommentje:
Már nyár óta megvan a jogsim, szóval késő lenne oktatót váltani :)
2010. febr. 8. 11:33
13/14 anonim válasza:
Látom azért vannak itt sztorik:)
Én épp most járok....
Az első oktatóm aki volt, mit ne mondjak .... abszolut nem a vezetéssel foglalkozott hanem velem!! De komolyan. Mindig rólam kérdezgetett, van e valakim stbstb , no meg olyan beszólásai voltak, hogy az már zaklatás volt:S
2óra után váltottam is, amit nem bántam meg!!
Most a 2. oktatóm teljesen jófej, mindent tökéletesen elmond, rutin elsőre megvolt.
Most a forgalmi vizsgámra gyúrok... már kb 8. pót órát veszem..:S
Remélem ez is elsőre meglesz, mert amugy minden elsőre mevolt:)
14/14 anonim válasza:
én utáltam, de csak mert nem ment jól (azaz inkább az előírt dolgokat nem tudtam emgcsinálni h a vezetés is jól menjen) és ideges voltam mindig kicsit, mert nem akartam elrontani, az meg rátett 1 lapáttal mikor az oktató cseszegetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!