Milyen élmény volt megtanulni vezetni?
Én már az elején otthagytam volna az oktatót:S
Én szerencsés voltam mert korrekt oktatónál voltam és vizsgadíjjal meg mindennek együtt 140.000alatt megúsztam és mindenből elsőre átmentem. Mielőtt elkezdtem a tanfolyamot már vezettem autót úgyhogy tudtam nagyjából hogy mit hogyan kell kezelni.
2. válaszoló vagyok! Nagyon sajnállak! Én biztos nem hagytam volna magam.. Első pár alkalom után azt mondtam volna neki h na szevassz! Az én pénzemből él nehogy neki álljon feljebb! De az a lényeg h túl vagy rajta! :) Jah am 20/L
Te?
Köszönöm az együttérzést :)
Lényeg, hogy már vége van (nyáron volt a vizsgám) most csak így eszembe jutott ez a kérdés, hogy mások hogy élték meg.
18/F vagyok, nemsoká 19.
Nekem is egy nagy f@sz volt az oktatóm állandóan okoskodott, de én sose hagytam magam :)
Mondjuk kb ilyen lehetett mint a tied, mert megszokta hogy mindenki meghúzza magát én lazán visszaszóltam :D
Az volt a kedvencem, amikor nem tudtam hogy milyen utcák követik egymást.... akkor lecseszett hogy nemigaz hogy nem értem a közlekedés lényegét... mondtam neki hogy lehet hogy érteném, de mivel 2 órát vezettem eddig a forgalomba így k**vára nem vágom mi hogy merre van és azért fizettem hogy ezt megtanítsa, úgyhogy ne okoskodjon, hanem magyarázza el mi hogy van :D
Erre teljesen lesokkolt és végül bocsánatot kért :D
Az oktatók mindig sírnak hogy nincs pénzük, de szerintem 200-300-at simán megkeres egy népszerű oktató egy hónapban... Azért ennyiért lehetne kicsit rendesebb / türelmesebb :) Végülis az a dolgok hogy megtanítsák a dolgokat.
Ez olyan mint ha 1-ső osztályba a tanár leordítaná a gyerek fejét mert nem érti az ABC-t, holott akkor tanulják... nem megy mindenkinek egyformán, van aki elölrégg jár, de ugyanakkor sokan vannak akik lemaradnak a többiektől. Ilyen a vezetés oktatás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!