Golf II cabrio nem lenne rossz, csak lehet kéne mellé még egy két százás ha normálisat akarsz. Vegyél valakivel közösen.
2010. febr. 3. 13:19
2/50 anonim válasza:
Aki már csak a kocsijával tud csajozni, annak őszinte részvétem :D
2010. febr. 3. 13:21
3/50 anonim válasza:
A "mérgezett egerekkel" egy gond van: te tudod, hogy nagyon jó, mert megy, mint a vadállat, de a csajoknak csak egy közepesen leharcolt kis semmiség, a szomszéd srácnak nagyobb van... Úgyhogy valami kabrióval jobban jársz. Viszont akármennyire bulizós autó, ne feledkezz meg arról, hogy biztonságos legyen! A kabriók alja egyébként fontosabb, mint a zárt tetősöké, mert az merevíti a karosszériát, viszont rohadni ugyanúgy szeret.
2010. febr. 3. 13:21
4/50 anonim válasza:
[link] a nyálukat csorgatnák a bulák!!Bár sztem már régen rossz ha csak autóval tudod megfogni a lányokat...
2010. febr. 3. 13:26
5/50 anonim válasza:
nem kocsival kell csajozni, tökös.
2010. febr. 3. 13:39
6/50 anonim válasza:
Nekem kitűnően megy a csajozás -néha akaratom ellenére is- a Volvo 7700A -val és az IK 435-tel is. Igaz, egyik se a saját kocsim.:P
2010. febr. 3. 13:47
7/50 anonim válasza:
" [link] a nyálukat csorgatnák a bulák!!Bár sztem már régen rossz ha csak autóval tudod megfogni a lányokat..."
Mindezt fél millából ? :) (hatot kérek !)
mért nem mindjárt ferrarit ajánlottál ?
2010. febr. 3. 13:49
8/50 anonim válasza:
Ami megy az egyéniségedhez. Csajozni öreg terepjáróval is épp úgy lehet, legfeljebb más összetételű lesz a felhozatal... :D
(De ez nem biztos, hogy baj, sőt!) ;)
2010. febr. 3. 13:57
9/50 anonim válasza:
Én lány vagyok, 23 éves, és egy cabrióra szavazok :) De mondjuk én nem járgány alapján szoktam partnert választani, de tény, hogy értékelném, ha valaki cabrióval furikázna :)
2010. febr. 3. 13:59
10/50 anonim válasza:
osztom az előttem szóló véleményét.
Amúgy mikor én meglátok valami "menő" gyereket az utcán 1 autóban,ahogy bömbölteti a zenét és nézi a csajokat..hát elég szánalmas...barátnőim véleménye általában az,hogy nah menő csávó apuci pénzéből vett kocsijával /apuci kocsijával
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!