Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb csajozós duma a suliban?
Figyelt kérdés
2010. dec. 12. 19:41
1/10 anonim válasza:
Nagyon egyszerű... odamész, és megkérdezed az adott lányt, hogy van e kedve e veled, délután elmenni,és beszélgetni egy csésze finom tea mellett.
2/10 anonim válasza:
mond neki, hogy ötösöm van matekból, azzal már lehet csajozni
3/10 anonim válasza:
Az igazgató a keresztapám....ha úgy szopsz mint egy kisangyal akkor érettségin 5-ös leszel!!!
5/10 anonim válasza:
ez tuti bejön: Lecidálnál a műszakiosztályon? ( már ha van, ha nincs egy wc is megteszi)
6/10 west01 válasza:
kérdezd meg tőle hogy: jössz b@szbi vagy b@szol jönni!? de vigyázz! a kettő nem ugyan az!
vagy: kell a f@szom vagy adjam a kutyának? ha sokat ugatsz bekaphatod!
7/10 anonim válasza:
"Helóóó... Na mi a helyzet..?" Csábos mosollyal, elnyújtva!
8/10 anonim válasza:
A legjobb az, ha egy fiú megpróbál segítőkész lenni.
És rámosolyog a lányra.
Na meg, ha érdeklődő.
És Szeretné tudni, hogy mi a hobbija a lánynak, meg milyen zenéket szeret.
Én egy olyan lány vagyok, aki ezekre bukik.
Szerintem sok olyan fiú van, akinek olyan dumája van, hogy ... , amivel inkább azt szeretné megmutatni, hogy ő milyen macsó és nem azt az érzést váltják ki a lányból, hogy ő egy kedves valaki.
Meg kell mutatni a lánynak, hogy én egy olyan valaki vagyok, akit nem kell szégyellni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!