Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Parkolásal nagy gondjaim...

Parkolásal nagy gondjaim vannak. És elvagyok keseredve a korigálás nehezen megy pláne ha néznek, mert lámpalázas tipus vagyok. Tudnátok pár trüköt irni?

Figyelt kérdés
2014. szept. 26. 13:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Olyan helyen kell gyakorolni ahol nincs senki.
2014. szept. 26. 14:06
 2/4 anonim ***** válasza:

ne csuggedj, az nem konnyu. nekem mar negy eve van jogsim es meg mindig nem konnyu :)

trukkot nem tudok, kinlodni kell...

2014. szept. 26. 14:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Jelen :) Hét éve van jogosítványom, és hátrafelé tolatva képtelen vagyok leparkolni, amikor hosszában kell parkolni, pl járda mentén. Egyszerűen nem megy. Pedig tolatni tudok, tartom az autót is, de valahogy nem kapom el, hogy hol kell a kormányt visszaszedni, meddig mehetek. Általában kilógok az útra, nem tudok felparkolni a járdára rendesen.

Mivel a jogsi megvan, ezért nem érdekel, inkább más jellegű parkolót keresek, de ha vizsga előtt állsz, akkor gyakorolj sokat, akár az otthoni parkolóban, vagy kimész valami elhagyatott helyre, és botokat leszúrsz, ismerős segítségével odaparkolsz.

2014. szept. 26. 14:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Meg kell tanulni.

Le kell sz@rni, hogy néznek.

2014. szept. 27. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!