Miért van az, hogy aki tud énekelni, az lámpalázas, aki nem tud az meg szerepel?
Figyelt kérdés
2014. márc. 26. 21:16
1/4 anonim válasza:
mert akinek jó hangja van az nem ismeri el, akinek nincs az meg nagyképűen kiáll
de ez nem mindig így van szerencsére vannak kivételek
2/4 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom, pl. aki foglalkozik a hangjával, járt énekre meg ilyenek.
2014. márc. 26. 21:22
3/4 anonim válasza:
Az esélytelenek nyugalma akkor is beválik, ha jól látja az illető, hogy esélytelen.
4/4 anonim válasza:
Ez így van.
Van egy ismerősöm aki nagy énekes akar lenni, de nagyon pocsék hangja van. Viszont mivel pénzel pár magánének tanárt ezért azt hiszi hogy tud, és éjjel nappal nyomatja a társaságban.
Sokszor már emiatt nem hívjuk ha megyünk valahova.
Ezzel szemben ott van az ÖCCSE(!) akinek olyan jó hangja van még képzés nélkül is hogy öröm hallgatni. Karaokénál derült ki. Viszont őt nem érdekli.
Ilyenek az emberek :/
Én mindig is zenélni akartam de pocsék hanggal áldott meg az élet. Ezért inkább gitározok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!