Egy ideje már énekelek és gitározom. Nem nagyképűség, de jó hangom van, viszont emberek előtt nem tudok énekelni, annyira lámpalázas vagyok. Mit tanácsoltok, hogy álljak ki a közönség elé, hogy ne remegjek mint a kocsonya?
hát én az önbizalomhiány ellen tudok valamit, bár nem biztos hogy beválik. írd föl egy cetlire külön-külön a jó és rossz tulajdonságaidat. a rossz tulajdonságoknál gondold végig, hogy tudsz azokon változtatni, a jókat meg tedd ki a szobád falára és minden nap nézz rá: te igenis jó vagy ezekben a dolgokban. pl.: nagyon jó hangod :)
Meg az is segít az önbizalomhiánynál, hogy csinálsz videókat amin énekelsz, és fölrakod a youtube-ra. Hidd el, sok dícséretet kapsz majd, több híresség is volt, aki így indult el.
Szerintem a kérdésnek semmi köze nincs, ahhoz, hogy mennyire jó a hangja, tehát az utolsó két válasznak nem sok értelmét láttam...
Egy kis segítség:
Én úgy küzdöttem le ezt a problémát, hogy kisebb társaságok előtt (barátaim) kezdtem el énekelni, egyre gyakrabban, egyre bátrabban. És ma már egy nagyobb színpad sem jelent problémát. A lényeg, hogy zsép fokozatosan oldódj fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!