Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most lesz a szalagavató, és...

Most lesz a szalagavató, és lesz a műsorban egy idő ahol csak én meg a partnerem táncolunk, NAGYON izgulok és félek, hogy elrontom, mondhatni félek hogy lemerevedek és lámpalázas leszek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Vélemény, tapasztalatok?? Egyébként sokat gyakorlunk eddig 1 hónapja táncolunk, de tanárom szerint eddig kb, 2.5 hónap anyagát tanultuk meg...

2013. okt. 5. 18:14
 1/4 hunbula ***** válasza:
100%
Nyugi, mire odérsz, már unni fogod, annyira jól tudod majd. Én anno csak a próbák felére tudtam bejárni, úgy is megtanultam a szalagavatós táncokat. Gondolj arra, hogy ez egy nagyon különleges és egyszeri alkalom arra, hogy jól érezd magad az évfolyamtársaiddal, fogd fel buliként, ne vizsgaként, amin át kell menned. Csak lazán, ügyesen, és majd kicsinosítva, mosolyogva. :) Meglátod, jó lesz. :)
2013. okt. 5. 19:15
 2/4 anonim válasza:
52%
Feküdj le vele, utána mindketten sokkal oldottabbak lesztek! :D
2013. okt. 5. 21:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

#2: te nem vagy normális erkölcsről meg hírből sem hallhattál eddig...

Kérdező, gyakoroljatok sokat, akkor nem lesz okod aggódni.

2013. okt. 6. 08:52
 4/4 anonim ***** válasza:
5 evvel kesobb, hogy sikerult loL? Nekem ma lesz szalagavatom.. en is izgulok
2018. nov. 24. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!