Szörnyen lámpalázas vagyok és úgy alakult, hogy a tanév végén szerepelnem is kell, legalább 300 ember előtt. Már most tartok tőle. Mit tegyek, hogy ne remegjen a hangom és a testem, hogyan lehetek még abban a szituációban is határozott?
A ballagásomról van szó.Tartottam tőle,hogy rám is szerepet osztanak,viszont most már mindegy,inkább azon töröm magam akkor már,hogy menjen.Csupán egy mondatról van szó,de tavaly is leblokkoltam.Mint kiderült - utólag -,az emberek nem is igazán vették észre,már el is felejtették.Én mégis szörnyen parázok.Mikor kisebb voltam izgultam ugyan,viszont nem ennyire.Volt egy kis heves szívdobogás,de ennyi.Most viszont szabályosan rosszul vagyok,légszomjjal küzdök...újonnan pedig már remegek is,ráadásul ott az a kellemetlen érzés,hogy „basszus,mindenki téged néz,azt várják,mikor rontod el”. Hogyan kontrollálhatom magam?Hogyan legyek magabiztos fellépésű?Ti hogyan oldjátok meg,van erre valami jó tippetek?Valahogy muszáj lesz lenyugtatnom magam...
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!