Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van ennyi bunkó ember?

Miért van ennyi bunkó ember?

Figyelt kérdés
Ha felteszek egy normális kérdést még nem is valami degradáltat akkor is beszól valaki..Miért ítélkeznek az emberek már rögtön? Minek válaszolnak ha nem tudnak?
2013. máj. 17. 10:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezen már én is gondolkoztam. De biztosan van itt jó pár ember, aki csak frusztrációból ír választ. Valakin le akarja vezetni a feszültséget. Vagy talál valami bosszantót a kérdésedben.
2013. máj. 17. 11:12
 2/4 A kérdező kommentje:
de ez nagyon fel tud bosszantani..
2013. máj. 17. 11:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy stresszesebb hetem a múlt nyáron. Utána kezdődött a suli és tele voltam kisebb kattanásokkal a sok stressz miatt. El akartam tüntetni őket az első tanítási napra (főleg mivel új osztállyal volt találkozóm) így rávettem magamat hogy kiírok ide egy kérdést.

A kérdés a következő volt:

"Nagyon kipattogzott az arcom, tele vagyok pattanással. Mit tegyek hogy gyorsan elmúljon. Valami gyors módszer?"

(majd részleteztem a dolgokat...)

Kérdésemre kapott válasz:

"Rászarok oszt jobb lesz"

Ezen kicsit kiakadtam, elmondtam a testvéremnek ő pedig csak kinevetett. Így én is nevettem a dolgon, de nem esett jól hogy így számíthatok egyes válaszolókra.

Persze bunkó emberek mindig is voltak és lesznek is, de azért jó lenne ha minket elkerülnének és békén hagynának. :)

17/L

2013. máj. 17. 21:28
 4/4 A kérdező kommentje:
nah erről beszéltem..
2013. máj. 19. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!