Szerintem ezt mindenki észrevehette, hogy itthon az emberek, de főleg a fiatalok beképzeltek és bunkók. Sokan mondják h külföldön mennyivel jobb meg az emberek is kedvesebbek, jó persze ott is lehetnek kivételek de akkor is. Mindenki kibeszéli a másikat, hangosan mondanak véleményt és még sorolhatnám... Miért jutottak el az emberek idáig? Csak normális válaszokat! köszi
2013. jan. 6. 22:02
1/8 anonim válasza:
Fogalmam sincs, én is ezt kérdezem magamtól..én már kint vagyok egy ideje de őszintén szólva nem is vágyom vissza az otthoni légkörbe..semmi bajom nem lenne a pénzzel, ha az emberek nem fojtanák meg egymást egy kanál vízben. de hát sajnos akárki akármit mond, ez már a balkán ahol élünk:S
2013. jan. 6. 22:07
2/8 anonim válasza:
Konkrét választ nem tudok adni, írhatnék kisregényt én is, más is.
Szerintem ez genetikailag kódolt, ilyen a magyar.
Undorító.
2013. jan. 6. 22:21
3/8 anonim válasza:
Igen, ezt én is észrevettem. Falun lakom, emberekkel dolgozom. Fiatalok, idősek vegyesen beszélnek egymással minősíthetetlen hangon sokszor. Lassan kötőszó a k**va isten meg hasonlók. Engem is nagyon irritál. A kibeszélésről meg annyit, hogy ebből is látszik, hogy itt senkinek nincs semmi dolga, mindenki mindig ráér. Hozzák-viszik a hírt. Állandóan azt lesik kinek mije van, mit vett, mit csinált, mennyi pénze van. 25/f
2013. jan. 6. 22:24
4/8 anonim válasza:
Nem tudom, miért olyan nagy itt a bunkók aránya, viszont én is sokszor tapasztaltam. Legjobban emiatt a mentalitás miatt utálom ezt az országot, és leginkább emiatt nem szeretném itt leélni az életemet, ilyen emberek között. Egyedül csak azt a néhány normális embert sajnálom, akiknek ezt el kell viselniük, holott nem ezt érdemlik. Itt a tisztelet gyakorlatilag ismeretlen fogalom.
2013. jan. 9. 16:33
5/8 anonim válasza:
Én pont ma kaptam beszólást egy ilyen gyökértől faszitól, csúnyán ránéztem, Ő meg utánam jött és bámult. Mire megkérdeztem: Mi van? Tetszem? Erre mondott valamit (nem jegyeztem meg, majd visszahúzódott "helyére".
Nem tudom, miért csinálják. Sok embertől kaptam már ok nélküli beszólást/megjegyzést, de sose jöttem rá miért. Talán így érzik magukat valakinek, csak így képesek figyelem középpontjába kerülni, színt vinni jelentéktelen életükbe. Ha már maradandót, hasznosat nem képesek alkotni.
28/F
2013. jan. 9. 21:53
6/8 anonim válasza:
Zömében azért van, mert rosszul élnek és mindenki frusztrált. Ez a viselkedés több országban is megfigyelhető a "keleti blokkban", de nálunk különösen. Kb. 10 éve költöztem külföldről haza, az első években rengeteget szenvedtem, nagyon nehezen szoktam meg az itthoni emberek viselkedését bizonyos helyzetekben. (Tisztelet a kivételnek, mert szerencsére vannak.)
Ilyen alap dolgokra gondolok, hogy elmész egy hiperbe és egy csomóan látványosan neked tolják a kosarukat, ha nem ugrasz rögtön félre pedig még ők dühösek. Az utcán vagy a zsúfoltabb helyeken simán fellöknek ha ne figyelsz eléggé. A legérdekesebb, hogy a bunkók mindig mennyire észreveszik ugyanazt a viselkedést másoknál és mennyire fel tudnak rajta háborodni!:)
2013. jan. 10. 13:45
7/8 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Utolsó mondatodat nem igazán értem (kérlek fejtsd ki), ezzel még nem igazán találkoztam. Vagy arra gondoltál, hogy ember embernek farkasa?
2013. jan. 10. 20:32
8/8 anonim válasza:
Arra gondolok, hogy a bunkók néha sokkal érzékenyebbek a saját viselkedés formájukra ha mástól kapják ugyanazt, amit nap mint nap ők tesznek másokkal. Pl. lökdösődés, anyázás, dohányfüst melletted állóra fújása, autós parasztságok stb.stb., túl hosszú lenne az összes felsorolása. Rövidebben pont ide illik a szólás: "más szemében a szálkát..." :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!