Létezik még olyan "anti-bunkó" ember, mint amilyen én is vagyok?
Sajnos azt veszem észre, hogy az emberek egyáltalán nem adják meg a másiknak a tiszteletet, lekezelően, gúnyosan, megalázva beszélnek egymással. Élvezik, hogy a másiknak jól megmondhatják az általuk igaznak vélt elképzelésüket.
Nekem ez nem okoz örömet. Őszintén nem. Még csipkelődésből sem szoktam másokat bántani.
Nem fényezni akarom magam, de én szeretek kedves lenni, mosolyt csalni mások arcára, szeretek jó lenni és segíteni.
Nem szeretem a feszültséget, a durvaságot, meg amúgy is, ki vagyok én, hogy másokat leosszak? Ha van valami problémám, el tudom azt mondani emberhez méltóan is.
De tényleg, mi értelme a bunkózásnak? Hogyhogy így elszaporodtak a bunkó emberek? Kedvességet már alig látni.
21/L
Én szerintem az egész a FB miatt van.Meg ott van Grumpy Cat.Valaki kitalálta és most mindenki bunkózók.Nekem ez a véleményem.
14/F
én is ilyen lennék, és én is unom ezt, hogy állati szinten él az átlagmagyar. néha ki sem kell menni az utcára, már kapom az áldást. még azzal is elnéző vagyok, ha valaki figyelmetlen, mert néha velem is megesik, de ha valaki hülyeséget csinál, és még neki áll feljebb, pedig normálisan beszélsz vele, ő meg képtelen a tiszteletadásra, azt enm tudom embernek nézni.
szerintem sokan félelemből meg kisebbrendűségi komplexusból csinálják, meg ez már egy társadalmi elvárás is, nem mondom hogy szülői fasizmus kell ide, de azért a fiatalok is több nevelést igényelnének.
de nem én fogom minden nap 1 percben gyorstalpaló illemtanra oktatni a 9millió bunkó magyart, köztük "felnőtt" embereket is, úgyhogy szerintem a megoldás az külföld.
persze be lehet vállalni 1-2 "erőteljes oktatást" is, csak akkor utána téged büntetnek meg, mert bántod az "embereket", de szerintem a többség csak az erőszakból ért, ide tényleg egy totalitariánus népnevelő rendszer való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!