Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Le tudom tenni az A2-es...

Le tudom tenni az A2-es jogsit úgy is, hogy nincs meg se az AM, se az A1?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok,és hát le szeretném tenni az A2-es jogosítványt. Páran azt mondják, hogy előtte kötelező letenni az AM-et,és az A1-et is,páran viszont mondják hogy egyből belevághatok az A2-be,ha megvan a szükséges életkor,és pénz. Most akkor hogy van ez?

2014. aug. 25. 17:55
 1/5 anonim válasza:
Úgy tudom ha megvan az életkor akkor simán leteheted, nem kell más, viszont semmi tapasztalattal nem érdemes belevágni, mert olyan erős motort majd egyszerűen nem fogsz tudni kezelni.
2014. aug. 25. 19:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Csak mutasd meg, hova teszed le.
2014. aug. 25. 21:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Jól mondja az első, csak azt nem, hogy nem fogod tudni kezelni.

12 évesen apu megtanított Simsonon váltani, plusz néha nagyapám babettájával mentem pár kört a dűlőúton, tehát kb 100 km motoros tapasztalatom van összesen.

Ismerős 600-as motorjáról mégsem repültem le. Jó, a kert végében próbáltam csak, és egyesnél fentebb nem váltottam, de ha ésszel csinálja az ember, akkor a nagy motor nem egyenlő a halállal. Csak sokat kell szerintem gyakorolni forgalommentes területen, mielőtt kimerészkedik az ember a közutakra :)

2014. aug. 26. 09:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! Én igazából,egy Aprilia RS 125-öst szeretnék venni,nagyon megtetszett ez a motor,csak mindenki mondja hogy drágák bele az alkatrészek,de ez most ennyire vészes lenne? Hát én annyira szerelmes lettem ebbe a motorba,hogy az hihetetlen..szerintetek milyen ez a motor? Analfabéta vagyok kicsit hozzá,szóval nemtudom,hogy jónak számít-e a teljesítménye,ahogy néztem,a max sebessége úgy 165 körül mozog,ez jó szerintetek?
2014. aug. 26. 14:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, drágák az alkatrészek, főleg, ha kizárólag nyélgázon akarod majd használni. A 2T-k mennek, mint a rakéta, de cserébe rengeteget fogyasztanak, és sokkal szervíz igényesebbek, ha nyúzod akkor meg főleg.
2014. aug. 26. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!