Le tudom tenni az A2-es jogsit úgy is, hogy nincs meg se az AM, se az A1?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok,és hát le szeretném tenni az A2-es jogosítványt. Páran azt mondják, hogy előtte kötelező letenni az AM-et,és az A1-et is,páran viszont mondják hogy egyből belevághatok az A2-be,ha megvan a szükséges életkor,és pénz. Most akkor hogy van ez?2014. aug. 25. 17:55
1/5 anonim válasza:
Úgy tudom ha megvan az életkor akkor simán leteheted, nem kell más, viszont semmi tapasztalattal nem érdemes belevágni, mert olyan erős motort majd egyszerűen nem fogsz tudni kezelni.
2/5 anonim válasza:
Csak mutasd meg, hova teszed le.
3/5 anonim válasza:
Jól mondja az első, csak azt nem, hogy nem fogod tudni kezelni.
12 évesen apu megtanított Simsonon váltani, plusz néha nagyapám babettájával mentem pár kört a dűlőúton, tehát kb 100 km motoros tapasztalatom van összesen.
Ismerős 600-as motorjáról mégsem repültem le. Jó, a kert végében próbáltam csak, és egyesnél fentebb nem váltottam, de ha ésszel csinálja az ember, akkor a nagy motor nem egyenlő a halállal. Csak sokat kell szerintem gyakorolni forgalommentes területen, mielőtt kimerészkedik az ember a közutakra :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! Én igazából,egy Aprilia RS 125-öst szeretnék venni,nagyon megtetszett ez a motor,csak mindenki mondja hogy drágák bele az alkatrészek,de ez most ennyire vészes lenne? Hát én annyira szerelmes lettem ebbe a motorba,hogy az hihetetlen..szerintetek milyen ez a motor? Analfabéta vagyok kicsit hozzá,szóval nemtudom,hogy jónak számít-e a teljesítménye,ahogy néztem,a max sebessége úgy 165 körül mozog,ez jó szerintetek?
2014. aug. 26. 14:28
5/5 anonim válasza:
Igen, drágák az alkatrészek, főleg, ha kizárólag nyélgázon akarod majd használni. A 2T-k mennek, mint a rakéta, de cserébe rengeteget fogyasztanak, és sokkal szervíz igényesebbek, ha nyúzod akkor meg főleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!