Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Lehet így jogsit tenni?

Lehet így jogsit tenni?

Figyelt kérdés
az a kérdés, hogy úgy le tudom tenni a jogsit hogy szakaszokra felbontom? mármint megcsináltam a kreszt+eü.-t.. és ha elkezdem a gyakorlatot, akkor azt teljesen egyhuzamba a végéig kell csinálni vagy pedig lehet úgy, hogy megcsinálom a rutinig.. kis szünet..és utána a városit csinálni ?? lehet túl bonyolítom, de sajnos muszáj lenne így
2011. jún. 29. 23:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen meg lehet csinálni, de ha jól tudom akkor bizonyos idő után újra kell vizsgázni. Nem akarok hülyeséget mondani, de úgy tudom, hogy pl Kresz esetén 1 éven belül kell forgalmi vizsgát tenni.
2011. jún. 29. 23:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Meg persze én is úgy csináltam amúgy a kresz az 2év után kell ujra letenni hacsak azóta nem változtatták meg.De most tán úgy lesz h kreszre be sem kell járni...
2011. jún. 30. 00:25
 3/4 anonim válasza:
Én is szakaszosan csináltam.Most jár le a 2-évem július 27.-én most lesz kedden a vizsgám ha véletlen már nem férek bele mert többször megbukok akkor sem veszik el semmi mert idén azt hozták be hogy csak kressz vizsgát kell tenni és mehet minden ahonnan abbahagytad,nem kell mindent előről kezdeni.Jó vezetést
2011. jún. 30. 09:38
 4/4 A kérdező kommentje:
hát rendben. köszönöm szépen.
2011. júl. 2. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!