Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Le fogom tenni a jogsit...

Le fogom tenni a jogsit 50-esre. fater nem akar simot mert, hogy azok milyen régiek. de akkor min tanuljak meg váltani?

Figyelt kérdés

Na szóval, kb leírtam mindent.. a jogsit kezdem év elején letenni de fater nem akar simsont.. sportmotorra meg nem volna célszerű rögtön ráülni.. először megakarok tanulni 1. váltani 2. vezetni

na szóval, mit tudnátok ajánlani milyen motorom legyen amin váltani tudnék tanulni?

köszöntem előre is a tippeket ;)

2010. dec. 26. 00:54
1 2
 1/15 anonim válasza:
faterodnak mutasd meg milyen drága egy rs50 stb és akk megfogja venni ...:D ha nem akk meg jól jártál :D
2010. dec. 26. 01:32
 2/15 A kérdező kommentje:
már néztünk sport motorokat, megveszi azzal nincs gond.. szval ráülnék simán kezdenék sport motorral azzal... de ott a bibi hogy kocsiba se ülnek bele rögtön az audiba.. mert landol az árokban a kicsike.. én először valamin vezetni akarok megtanulni amin nembaj ha taknyolok vele 1x2x érted.. :)
2010. dec. 26. 01:40
 3/15 A kérdező kommentje:
meeg igazábol azért ez a nagy váltani tanulási akarat mert rakniakarom folyamatosan nagyobbra nagyobbra vágod.. :) :P
2010. dec. 26. 01:43
 4/15 anonim ***** válasza:
64%

váltós nem túl régi és szart szeretnél... hm hm... ó igen valami kínait vegyél alig mennek 40el és ne félj tényleg csak addig fog élni amíg megtanulsz váltani

(viszont ha a faterom audit venne rögtön én nem utasítanám vissza egy Suzukiért ;) )

2010. dec. 26. 01:44
 5/15 anonim ***** válasza:
és az istenért ne 4 üteműt, az előnyei ebben a kategóriában a semminek is kevesek
2010. dec. 26. 01:48
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagy dolog egy 50-es sportgép. Olyan mint pl autóknál a 2t trabant és a golf2. Célnak megfelel mindkettő, de szériában egyik se egy versenyautó... Szóval nyugodtan kezdhetsz valami 50-es sportgéppel, nem fogsz árkot fogni. Vagy ha mégis, valószínű a simsonnal is megtennéd.
2010. dec. 26. 04:04
 7/15 anonim ***** válasza:

Az 50-es enduro olcsóbb mint az 50es sportgép.

Ahhoz hogy letedd 50-esre a jogsit nem kell tudnod váltani mert robogón oktatnak.

Szerintem igaza van apádnak hogy simsont ne. Nagyon nehéz kifogni jó állapotút és nagyon drágák ahhoz képest hogy a legfiatalabb is közel 20 éves. Én sz@rt fogtam ki de már túladtam rajta.

Nézd meg ezeket: Yamaha DT 50, Derbi Senda 50, Aprilia Rx 50

Ezeknek a blokkjuk ugyan az csak a vázban lehetnek eltérésen na meg az árban:)

2010. dec. 26. 09:09
 8/15 anonim ***** válasza:
Autósuliba haver!Vegyél Rieju RR50-et vagy valami kinait ami gyengébb.
2010. dec. 26. 12:10
 9/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán minek 50esbe váltós?vegyél Gilera Runnert nekem is van,jól megy az.
2010. dec. 26. 12:11
 10/15 anonim ***** válasza:
amugy ne hidd azt hogy a sportgép sokkal gyorsabb mint a simson. Az biztos hogy gyorsabb de nem sokkal. Amugy meg én sem értem azt hogy 50 ccm-es motorba minek kell 6 sebességes váltó. Figy max mennek 90-100-at ahhoz tartozik egy 6 sebességes váltó. milyen gyorsan kell váltanod? Gondolom leginkább városban fogod használni ott meg elég kényelmetlen a 6 sebességes váltó. Ha lakott területen kívűl használod oda szerintem a 50 ccmes motor kevés.
2010. dec. 26. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!