Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Le fogom tenni a jogsit...

Le fogom tenni a jogsit 50-esre. fater nem akar simot mert, hogy azok milyen régiek. de akkor min tanuljak meg váltani?

Figyelt kérdés

Na szóval, kb leírtam mindent.. a jogsit kezdem év elején letenni de fater nem akar simsont.. sportmotorra meg nem volna célszerű rögtön ráülni.. először megakarok tanulni 1. váltani 2. vezetni

na szóval, mit tudnátok ajánlani milyen motorom legyen amin váltani tudnék tanulni?

köszöntem előre is a tippeket ;)

2010. dec. 26. 00:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Erről van szó,én is rs50-et akartam,de jöherejes,hogy 4-5litert eszik,15enként váltani kell,kényelmetlen,meg a hangja b+
2010. dec. 26. 21:10
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát... Egy RS-nek csöpept jobb hangja van, mint ennek: víííííííííííííííííííííí vííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííívivííííííííííííííííí

nem?

Amúgy: sokszorkellváltanifárasztó deénokosvagyok szóvalrobogótvegyél embereknek: Ha megtanulsz normálisan váltani, akkor már oda se figyelsz, csak automatikusan kapcsolod a sebességet...

2010. dec. 26. 23:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Bénaság 50esbe váltagatni,főleg,hogy kényelmesebb még a robesz.Runner nekem álom kényelem,rs-en kényelmetlen volt,és ugyanugy mennek kb.
2010. dec. 27. 14:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyenesben kb ja. De kanyarban kb ugyan olyan tökös pilótával elbújhat a runner.
2010. dec. 27. 14:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát haveromnak az van,övét próbálltam,és azzal sem lehet jobban bedőlni,mert leér az álvány az oldalán,ez is direkte ugy van tervezve,hogy tudj bedőlni a közép sztenderdes súly elosztás végett...nem mondanám egy sima robesznak azért na
2010. dec. 27. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!