Most kaptam jogsit, tudok valamit tenni, hogy ne izguljak?
Tegnap vezettem először, és annyira izgultam, hogy pirosnál mikor zöld lett, és elakartam indulni egymás után 3x lefulladtam.
Mikor először lefulladtam, akkor úgy gondoltam, semmi gond, majd most, de akkor is lefulladt, mert tök más autó apámé, mint az oktatóé volt, és az simán elindult, ez meg tök hamar lefullad.
És lefulladtam 2x, és mögöttem meg dudáltak, akkor meg még jobban izgultam, és megint lefulladtam, erre meg piros lett a lámpa.
És tök hülyén éreztem magam, hogy engem biztos valami szerencsétlen hülye gyereknek hisznek mögöttem.
És nagyon rosszul éreztem magam, mert mikor rám dudáltak, akkor még szerencsétlenebbnek éreztem magam.
Tudok valamit tenni, hogy ne izguljak, ha rám dudálnak?
ez majd el fog múlni gyorsan.
Én diesel autóm tanultam, és benzinesem lett utána, folyton lefulladtam, én is nagyon cikinek éreztem. Pár nap alatt elmúlt. Érdemes elmenni valami kihalt parkolóba gyakorlatozni, hogy ráérezz.
Adj nagyobb gázt és a kuplungra is figyelj lehet hamar leveszed a lábad róla!
Amúgy meg szerintem nem gáz a tanúlókocsikban általában nagyobb fordulaton van az alapjárat azért nem fullad le annyiszor!
Mondjuk velem azon is megesett egy párszor, még vizsgán is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!