Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » SOS! Le tudom tenni itt is a...

SOS! Le tudom tenni itt is a jogsit? Tobbi lent.

Figyelt kérdés
Londonban elek es nnics nekem idom arra,hogy otthon 2 honapot legyek,hogy a jogsit letegyem...van itt vaalmi olyan lehetoseg Londonban hogy itt is le tudom tenni,de ugye magyar suliba mert nem nagyon beselem az angolt...Elore is koszi
2010. jan. 26. 13:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Teljesen kizárt, hogy van angliában olyan ember, aki angolul nem beszélő magyaroknak tanít. Mellesleg ahhoz hogy magyar jogsit tegyél le itthon kell lenned, mivel ez egy hatósági vizsga. De ha Londonban élsz nem ártana megtanulni angolul..
2010. jan. 26. 14:14
 2/3 anonim ***** válasza:
ismerősöm nemrég csinálta a busz jogsit Londonban, bár ő beszél valamennyire angolul
2010. jan. 26. 14:28
 3/3 A kérdező kommentje:
beszelek angolul,de azert nem annyira jol hogy a kresz kerdeseket fejbol tudjam...
2010. jan. 26. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!