Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Más is szokott ilyenkor arra...

Más is szokott ilyenkor arra gondolni, hogy kell a fenének a bkv?

Figyelt kérdés
Én az utóbbi időben egyre többször gondolok arra, hogy tojok az egészre, hogy környezetvédelem, tömegközlekedés, dugók, de a kocsim nem fog sztrájkolni, nem pisilik le az ülést a hajléktalanok, nem ülnek körbe cigányok, nem állok úgy a bepállot levegőbe, mint a szardínia, és úgy is rohadt drága a bérlet, és amit nyújanak érte háát. Ez a "Lehet, hogy lesz sztrájk, majd este tízkor szólunk, de azt még nem mondjuk meg akkor sem, hogy akkor mi megy és mi nem" hozzáállás! Szerintem én visszaállok autóra.
2010. jan. 12. 12:15
 1/5 anonim ***** válasza:

ha megteheted, akkor jó neked. mi pl. nem tehetjük meg.

mellékesen a dugóban rohadni sem leányálom...

2010. jan. 12. 12:34
 2/5 anonim válasza:
100%
Én mindig - sztrájkmentes időszakban is - biciklivel közlekedek.
2010. jan. 12. 12:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Én nem fizetek egy olyan szolgáltatásért ami egy rakás sz@rt sem ér ! Drágább lett a benzin de inkább kocsival járok mint busszal.Sokkal jobban megéri és nem kell attól tartanod hogy egy összehugyozott ülésre fogsz ülni.

Szép,tiszta,illatos,pontos,cigány mentes és nem utolsó sorban fűtött kocsiban sokkal jobb a munkába járás és az hülyeség hogy dugó meg stb.A busz is dugóba tud jutni és ugyan úgy el lehet késni a munkából iskolából !Csak a dugó mellett még pontatlanok büdösek koszosak hidegek és még sztrájkolnak is a sofőrök mert ott fent a fejesek csak zsebre teszik a pénzt és lesz@rják az utasokat vezetőket !

Igazad van állj vissza autóra! jobban jársz én már 10 éve nem utazok buszon csak nagyon ritkán és nem vettem észre hogy többe kerülne !

2010. jan. 12. 13:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezért gondolkodom egy kismotoron. :D Autóra sajna nincs pénzem, fenntartani se. :(
2010. jan. 12. 13:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Én volán járatokkal utazok mert biciklivel mesze lenne a suli, kocsival meg rendszeresen bejárni drága.

Ha nem lennék diák akkor simán bemennék kocsival néha-néha mert a jegy 10km-e 245ft (egész jegy) és nem sokkal kerül többe a benzin ekkora útra.

2010. ápr. 24. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!