Más is szokott ilyenkor arra gondolni, hogy kell a fenének a bkv?
ha megteheted, akkor jó neked. mi pl. nem tehetjük meg.
mellékesen a dugóban rohadni sem leányálom...
Én nem fizetek egy olyan szolgáltatásért ami egy rakás sz@rt sem ér ! Drágább lett a benzin de inkább kocsival járok mint busszal.Sokkal jobban megéri és nem kell attól tartanod hogy egy összehugyozott ülésre fogsz ülni.
Szép,tiszta,illatos,pontos,cigány mentes és nem utolsó sorban fűtött kocsiban sokkal jobb a munkába járás és az hülyeség hogy dugó meg stb.A busz is dugóba tud jutni és ugyan úgy el lehet késni a munkából iskolából !Csak a dugó mellett még pontatlanok büdösek koszosak hidegek és még sztrájkolnak is a sofőrök mert ott fent a fejesek csak zsebre teszik a pénzt és lesz@rják az utasokat vezetőket !
Igazad van állj vissza autóra! jobban jársz én már 10 éve nem utazok buszon csak nagyon ritkán és nem vettem észre hogy többe kerülne !
Én volán járatokkal utazok mert biciklivel mesze lenne a suli, kocsival meg rendszeresen bejárni drága.
Ha nem lennék diák akkor simán bemennék kocsival néha-néha mert a jegy 10km-e 245ft (egész jegy) és nem sokkal kerül többe a benzin ekkora útra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!