Mért utálják egymást az autósok, a motorosok, és a biciklisek egymást?
Más a közlekedési moráljuk.
Az autósok utálják a motorosokat mert száguldoznak és mindig végigelőzik a sort. A bicikliseket meg azért mert nem tartják be a kreszt, az úton mennek akadályozva az autókat, átmennek a piroson meg még lehetne sorolni.
A motorosok azért nem szeretik az autósokat mert sok autós keménykedik velük és ez 2 keréken nem vicces.
A biciklisek az autósokat azért nem szeretik amiért a motorosok sem, meg több bicikliutat akarnak de nem kapnak mert az autósoknak is kell az út. A motorosokat meg azért nem szeretik mert gyakran mennek a bicikliúton.
Tisztelet a kivételnek, de őket ugye nem vesszük észre mert nem feltűnősködnek.
Én biciklisként is utálom a legtöbb bringást, amikor végre megelőzöm a bicikliúton mert cikkcakkban megy, majd pirosnál megállok ő meg lassítás nélkül átmegy rajta.
Én motorosként nem szeretem az autósokat mert záróvonalon előznek, ugyanis én robogóval nem tudok olyan gyorsan menni és nem várják meg a záróvonal végét.
Ha jön szembe valami akkor is megelőznek, próbálnak beférni és letúrnak szinte az útról.
Késztetést éreznek hogy megelőzzenek. Megyek 60-al, megelőz és előttem megy 50-el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!