Más is imádja a dízel autókat?
Figyelt kérdés
Engem mindenki leakart beszélni,hogy koromokádó traktor stb..De ennek ellenére mégis dieselt választottam.Úgy vélem,hogy sokkal gazdaságosabb,hatalmas a nyomaték,szép kopogós hang.Igaz,ez első autóm de ebben sokkal hamarabb érzem férfinak magam mint egy benzinesben.Sima tdi ami még nincs szételektronikázva.2014. márc. 8. 16:39
11/15 anonim válasza:
Ez pedig V16: http://www.youtube.com/watch?v=hG5IAdYZCWg
Szimfónia :)
12/15 anonim válasza:
Nekem az első autóm egy 1.9tdi golf volt 98 as majd egy év hasznàlat utàn cseréltem egy 1.9 pdti passatra az 2001 es volt. Mindketőnél emlékszem mindig néztem a tükörben hogy füstől mikor elöztem vagy jobban odaléptem. Imàdtam őket. Most egy 2011 es 530d Bmw m van ez màr nem arról szól. Kényelmes meg szeretem is de ez màr nem olyan disel mint régebben. Vagy a varàzs tünt el vagy öregszem de valahogy ezekbe az ujjabb autokba màr nincs meg az ami régebben. Arról beszélek hogy pl mig a régi autommat szerettem babràlni csinositgatni a bmw.t màsfél éve miota megvan még le sem mostam. Mindig viszem kipucanjàk lemossàk és kész. Valahogy ezek màr tényleg csak hasznàlati tàrgyak!
13/15 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem 2011-es 330D-m van, ugyanaz a motor mint az 530D-ben, csak a kasztni más. Én tudom szeretni, valahogy úgy vagyok vele, hogy törődök vele annál tovább marad autó, nagyon sokat számít, hogy miként bánnak egy kocsival, pár év alatt megbosszulja magát ha el van hanyagolva.
14/15 anonim válasza:
Nincs elhanyagolva azt nem mondtam! Győri vagyok az A1 hez hordom ott is vettem ott takaritjàk meg mindig àttnézetem javitani mondjuk még nem volt mit max a kopo dolgok! Csak ugy értettem hogy régen pl én mostam takarizottam az autoimat valahogy jobban érdekelt most meg megmondom öszintén még az ablakmosot is ott töltik fel! Lehet hogy öregkor 30vagyok :) nem tudom de valahogy a régi autok jobban érdekeltek ennél meg megszoktam hogy megy müködik de nem érdekell mitől vagy hogyan.
15/15 anonim válasza:
Szerintem inkább az lehet, hogy itt már nem is lehet nagyon belenyúlni, elektronika annyira figyel mindent, régen ugyanez volt 99-es, abba bátran belenyúltam ezt-azt megcsinálni, ebbe biztos nem mernék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!