Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért nem tiltják be a fizetős...

Miért nem tiltják be a fizetős parkolást, mivel úgy fizetnek az emberek (összesen sok százmilliót), hogy cserébe semmilyen szolgáltatást nem kapnak?

Figyelt kérdés

2014. febr. 28. 11:36
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
31%

"Igen, ezt kérdezem én is.

Ideje, hogy legyen."

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉDES ISTENEEEEM. Rólad tudod mi jut eszembe? Egy klasszikus vicc:

"Megy a fószer az autópályán, hallgatja a rádiót.

-Vigyázzanak, mert az autópályán egy őrült a forgalommal szemben hajt.

-MIT EGY?! Az összes!"

Tipikusan ilyen vagy. Semmi érved nincs, hlyeségeket irogatsz, semmilyen érvet nem fogadsz el és szerinted mindenki más a hlye és nem te.

2014. márc. 1. 00:37
 42/53 A kérdező kommentje:

"Tipikusan ilyen vagy. Semmi érved nincs, hlyeségeket irogatsz, semmilyen érvet nem fogadsz el és szerinted mindenki más a hlye és nem te."

:)

Én egy csomó érvet írtam, de azokra nem válaszoltál. Vajon miért? Miért nem véded meg a saját érveidet, amikre választ írtam?:)

Csak az utolsó két rövidke mondatomba kötöttél bele, amik nem is érvek voltak:)

Nos?

Megválaszolod a többi mondatomat is?

Vagy csak tolod ezt a lekezelő dumát?:) Ettől még nem lesz igazad:)

2014. márc. 1. 00:43
 43/53 A kérdező kommentje:

"Vigyázzanak, mert az autópályán egy őrült a forgalommal szemben hajt."

Igen, lehet, hogy többen vannak, akik szívesen fizetnek a maffiának (mint te is), de attól én még nem fogok megőrülni.

Ez a jellegzetes csordaszellem, amikor azok véleménye a fontos, akik többen vannak.

De hát, akinek önálló gondolata nincs, az kénytelen beérni másokéval.

2014. márc. 1. 08:33
 44/53 anonim ***** válasza:
100%
A GYK-n %-okkal érvelni a legnagoybb fail, amit ember elkövethet. Itt pl. most minden le van pontozva. Az értelmes válaszok nagyon, a marhaságok csak egy kicsit. Akkor most kinek van igaza?
2014. márc. 1. 08:57
 45/53 anonim ***** válasza:
0%
Mindegy én akkor is örülök, hogy nem ingyenes a parkolás nálunk (szóval ne tícssák' be) , mert ezzel az én és a környéken lakó "köz" életét tették könnyebbé... ;) Lényegében ezt vehetjük akár szolgáltatásnak is... bár talán kiegészíthetnénk azzal hogy ezt a pénzt a környék úthálózatának karbantartására fordítják... (bár látok már erre is jeleket, a környéken azóta elég sok járda megújult, és az útburkolat is cserélve lesz egy éven belül...ez pedig aztán már tényleg szolgáltatás, ha már a forgalomszabályozásra fittyet hánytok)
2014. márc. 1. 10:56
 46/53 anonim ***** válasza:
72%

"A forgalmazó eladja a vetítés jogát a mozinak. A mozi neked nem a filmet adja el, hanem a helyet bérled ki a teremben. Nem kapsz szolgáltatást. De ezt hagyjuk, nyilván nem tanultál erről sosem, ez nem gond."

Közgazdaságtan: elégtelen

"Az újságosnál újságot veszel. Nem szolgáltatást. Terméket."

És azt mégis minek neveznéd, hogy egy bolt, vagy áruház elad neked terméket? Jaj tudom, még véletlenül sem szolgáltatásnak, nehogy kiderüljön,baromságokat írtál...

"Az már viszont szolgáltatás."

Aha, ez ilyen rugalmas fogalom, te meghatározod, mit nevezünk szolgáltatásnak és mit nem :D értem én.

"Kiscsillagom, fogom magam, átmegyek hozzád, odaszarok a szobád közepére és elmegyek, akkor azért sem kell fizetnem ugye? Végül is nem lakok ott, meg a kaki se."

Próbáld csak meg ezt egy lebetonozott, őrzött parkolóban. De ha már így szóbakerült a szarás, a nyilvános klozeteknél is azért fizetsz, mert speciel van kabin ahol szarhatsz, van csap ahol kezetmoshatsz utána, és jobbesetben van budipapír is. A logikádat követve tehát ha a szabadban végzed a dolgod, mert esetleg nincs 5 kilométeres körzetben nyilvános vizelde,akkor ott kell hagynod a bokor alatt egy százast. Nosza, hajrá :D

"A közterület nem azt jelenti, hogy az a tiéd."

A közterület azt jelenti, hogy mindenkié. Ott milyen jogon szed vámot bárki is? Ha jól tudom, az én adómból vannak fenntartva alapból.

"Milyen város? Budapest? Hát qrvára nem ilyen az arány."

10 parkolóterületből 9 fizetős. 'Nuff said.

"1. Rohadtul nem volt. Talán ha 10 családból egynek volt.

2. Nem tök mindegy."

1: Ha nem lett volna, az ÁFOR kutak rég lehúzták volna a rolót, annyi autóért amennyit te be akarsz itt mesélni, hogy szerinted annyi volt, nem érte volna meg fenntartani őket. SZVSZ azokban az időkben még egy pajzán gondolat sem voltál, de nagyon nagy garral ecseteled, milyen lehetett 70-ben, 80-ban az élet...

2: Ja hát nem téged igazol, akkor szőnyegalá söprés gyorsan :$

"Te amúgy attól intelligensnek hiszed magad, hogy tök értelmetlen helyeken írsz be egy angol kifejezést helytelenül? Vagy ez valami betegség. Na mindegy. A Tesco egy kereskedelmi cég, kereskedelemmel foglalkozik, nem szolgáltatást ad el."

Elég csak elolvasni, mekkora összefüggéstelen baromságokat írsz, máris intelligensebbnek érzem magam, az angol kifejezéseknek ehhez semmi köze. A kereskedelem és a szolgáltatás pedig eléggé erősen összefügg,de nem várom el tőled hogy belásd, elvégre nem téged igazol ez se. Közgazdaságtan foreva ugye...

"NA DE AKKOR MOST VÁLASZOLJATOK: miért nincs a világon egy kiberakott 5 ezer lakosnál nagyobb település, ahol minden parkolóhely ingyenes?"

Minden ilyen helység után kapok tőled 100 forintot. Na, menjünk, keressünk ilyen helyeket? 5 ezer lakosnál nagyobb lélekszám, és csak ingyenes parkolás.

Miért van olyan érzésem, hogy idén mégiscsak elmegyek a Kanári-szigetekre nyaralni... :$$$$

"Amúgy tökre örülök neki, hogy még éjfélkor erre van szellemi kapacitásom, hogy prolikkal vitatkozzak tök lényegtelen és egyértelmű dolgokról."

Olcsó játék hülye gyerekeknek... Mókás kis kókler az, akinek az úgynevezett "szellemi kapacitása" kimerül az internetes bullshittelésben és trollkodásban.

Small thingz amuse small mindz.

A mínuszt pedig helyből kaptad is.

2014. márc. 1. 11:07
 47/53 anonim ***** válasza:
63%
Igy legalább néha még van hely, mert előbb utóbb odébb állnak a parkoló autók, sőt korlátozzák is hogy meddig maradhatsz ott, így van esélyed neked is parkolóhelyre.
2014. ápr. 5. 08:31
 48/53 anonim ***** válasza:
38%

Aranyos hogy a közterületet magánosítják és pénzért parkolhatsz ott. Mi lesz a következő, a járdákat is államosítják, és matricával a homlokodon veheted majd őket igénybe? Ez nem tipp volt, kedves kúrmánytagok!

Ezzel kb. csak azt érik el hogy még több ingyenes parkoló épül, akár önkormányzatilag, akár zöldterület autótulajdonos általi kisajátításával, és akkor ott fognak többen parkolni. A fizetős parkolókba nem éri meg menni, ahogy írták előttem is. A 90%-uk nem őrzött, katasztrófális állapotban van, és a tulajdonoson kívül igazából senkinek sem érdeke. A parkolót övező cégeknek sem. Végső esetben pedig az lesz amit 23:27 írt, a cégek összecsomagolnak és lelépnek. A tulaj meg örülhet a senki által nem használt fizetős parkolójának. Persze a birkaember már megszokta hogy minden fizetős, és csak fizet,fizet,fizet...

Itt egyébként bőven vannak cigány hordák még az őrzött parkolók közt is, ott is megesik hogy feltörnek egy éjszaka akár három autót is és visznek belőle mindent...

Kérdező :DDD hagyd a 63%-os pojácát, azóta is a parkolóórából issza a kólát :DDDDDDD remélhetőleg egy kettessel már átment közgazdaságtanon, és megtanulta, termék és szolgáltatás közt mi a különbség :D

2015. febr. 3. 14:20
 49/53 anonim ***** válasza:
29%
Mert ebből van a parkolással foglalkozó lehúzócégeknek pénze. Leszedik az autósoktól a sápot a semmiért, sőt, újabban már a parkolóórákat is buherálják. Az meg nem érv, hogy "ha nem lenne, az autósok elárasztanák a helyszínt", mert nem tud több autó ott parkolni, mint amennyi hely van. Amúgymeg az mitől is lesz jobb, hogy addig srófolják a parkolás díját és osztanak ki kamu büntetéseket, amíg végül senki nem fogja használni őket és ott állnak majd üresen, 0 profitot termelve. A vírus kinyírta a gazdatestet, gratula. A 63% kapitális ökörségein meg én is jót röhögtem...egy parlamenti közvetítésben nem volt ennyi tömény idiotizmus, mint nála :D csodálom, hogy nem kiskorúsítják.
2016. aug. 15. 04:16
 50/53 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszadóknak van igaza, utánanéztem, és tényleg ezt csinálják a parkolócégek:

[link]

[link]

[link]

[link]

És ez CSAK 4 cikk volt, ennek a többszörösét is meg lehet találni aki keresi.

Azoknak van igaza akik szerint ez egy maffia. Tényleg az. És nem, nem lett több parkolóhely attól, hogy kitalálták ezt a baromságot.

#38 válaszadó, te meg takarítsd el magad innen, olyan sötét idióta vagy, hogy fekete lyuk kéne oda neked világítani. Kaptad a mínuszt minden kommentedre.

2018. jan. 26. 18:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!