Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, ha az oktatóm...

Mit tehetnék, ha az oktatóm azt mondta, béna vagyok a vezetéshez?

Figyelt kérdés

3x2 órát vettem eddig és látom az oktatómon, hogy nem elégedett. Nem tudom a kuplungot még folyamatosan egyenletes tempóban tartani, néha kanyarodáskor felengedem, emiatt szerinte nincs mozgáskordinációm.

Ugyancsak néha elfelejtek indexelni elindulásnál, de még csak 3x vezettem.

De leszídott azért is, mert erőteljes mozdulattal váltottam és kötötten fogom a kormányt. Szerinte nem vagyok elég laza és nem erőből kell ezt csinálni.

3 alkalom (ami 6 vezetési óra) után azt mondta, hogy nagyon le vagyunk maradva és mindenképp pótóra kell majd, és anekdotázott nekem egy olyan nőről, akinek szintén nem volt mozgáskoordinációja és 5x buktatták meg majd sosem lett jogsija.

Kicsit kétségbe estem...én nem érzem magam olyan rossznak, elvégre könyörgöm 3x ültem eddig autóban.

Tényleg vannak reménytelen esetek és ilyenkor mit lehet tenni?

2014. febr. 25. 14:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én úgy mentem oktatóhoz, hogy már azért vezettem előtte autót, nem egyet. Mégis bénáztam még a 3. alkalommal is. Néha-néha lefulladtam, elfelejtettem elnézni erre-arra, sőt ha hiszed ha nem, rosszul is kormányoztam. De megmutatta, mert azért oktató az oktató, és magabiztosan vizsgáztam le nulla hibával, és még meg is dícsért a vizsgabiztos hogy szépen kezelem az autót.

Szokás kérdése az egész.

Ha majd készség szinten megy az autó kezelése (nem gondolkodsz hogy mikor mit kéne csinálni, csak csinálod) akkor majd nem lesz gond, már csak a külső világra kell figyelni.

Sok sikert! :D

2014. febr. 25. 16:56
 12/12 anonim ***** válasza:

Ezt így nehéz megmondani,mert nem voltunk ott és így csak a te szemszögedből látjuk a dolgot.

Keress olyan oktatót akivel összhangba tudsz jönni.

Én is váltottam oktatót,mert az első oktatóm annyira kedves volt,vagy nem is tudom,hogy kifejezni. Nem az volt a baj,hogy kedves volt,hanem az,hogy soha még a hangját se emelte fel,ha hibáztam akkor se szidott le még egy picit se. Nyilván van olyan ember akinek az ilyen oktató a megfelelő,de biztos velem van a baj,nekem szükségem van arra,hogy ha hibázok akkor ha nem is ordibál velem,de tudassa velem,hogy igenis hibáztam.

Első bukásom után oktatót váltottam. Egy fiatal srác volt az oktató, nagyon kedves,aranyos volt. Jókat nevettünk minden,de ha hibáztam akkor bizony belefékezett a kocsiba és finoman közölte,hogy mit hibáztam,majd visszamentünk a helyre és mégegyszer elmagyarázta, aztán még egyszer visszamentünk és segítségég nélkül kellett helyesen megcsinálnom. Addig csináltunk minden hibámat amíg nem ment. Engem is rémiszgetett,hogy na ezért bukott most meg egy lány meg stb.

Viszont a 3.alkalom után nem gondolnám,hogy ilyen következtetéseket kéne levonnia. Lehet,hogy hamarosan jön egy fordulópont mikor jól fog menni. Senki nem úgy születik,hogy profin megy neki a vezetés. Van aki tényleg jobban érzi az autót,van aki kevésbé,de ilyet mondani a 3.alkalom után,hogy béna vagy.. az azért sok.

Keress egy olyan oktatót aki passzol az elvárásaidhoz. Te tudod,hogy milyen oktatóra van szükséged. Olyanra aki szigorúbb-mondhatni b*nkó- van olyanra aki normális és megértitek egymást.

2014. febr. 25. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!