Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Bíztató szavak gyakorlati...

Bíztató szavak gyakorlati vezetéshez?

Figyelt kérdés

Üdv!

Éppen a gyakorlati vezetésnél tartok, kb. fél hónapja már csinálom. Maga az autó irányítása nem okoz nagy gondot, de vannak hibáim, amik nagyon irritálnak. Mint pl. hogy nem minden esetben tudom melyik sáv lenne az enyém, valahogy összekeverem vagy nem is tudom, de borzalmas.

Másik gond, hogy néha nem nézek körül, persze próbálok figyelni mindenhova, de nem mindig sikerül. Az oktatóm valójában nem a legjobb, a lecseszés az megy, de megértem őt is. Mindenesetre a kedvem már lassan ott tart, hogy az órák végét várom, és ez nagyon nem helyes...

Annyi a kérdésem, hogy volt-e hasonló "gondja" valakinek, vagy ezek baromi amatőr hibák? Szerintem a második mondjuk.

2012. szept. 18. 09:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindenki így kezdi, fél hónap alatt örülj neki, hogy el tudsz indulni. Vizsgára el fogsz jutni az épphogy elközlekedsz szintre, vezetni még akkor sem tudsz. Ezután magadnak elkezdesz vezetni és hosszú évek alatt megtanulod, hogy mikor mit kell figyelni, az autó kezelése már nem fogja lekötni a figyelmed. Én 8 éve vezetek, van C,CE jogosítványom is és most már talán ki merem jelenteni, hogy tudok vezetni, el tudok közlekedni bármilyen környezetben.
2012. szept. 18. 09:41
 2/5 Sn0wf0x ***** válasza:

1. Ne stresszelj

2. Gondolkodj logikusan (ha nem tudsz dönteni szabály szerint, sokat segít)

3. Ha valami eldöntöttél csináld, ne tökölj, ne állj meg közben, az oktató azért van ott, hogy ha kell kijavítson

2012. szept. 18. 11:01
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

"Bíztató szavak gyakorlati vezetéshez?"

Alkalmatlan vagy, hagyd abba mielőtt megölsz valakit!

2012. szept. 18. 20:19
 4/5 anonim ***** válasza:

"nem minden esetben tudom melyik sáv lenne az enyém"

Te is fogsz 20-30 km-t menni autópályán menetiránnyal szemben?

2012. szept. 18. 20:20
 5/5 Sn0wf0x ***** válasza:
100%
Utolsó, azért melléd is beültem volna tanuló korodban, biztos te voltál a helyi fittipaldi aki gázpedállal a seggében született
2012. szept. 19. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!