Ezek közül melyik autót választanátok gyakorlati vezetéshez? /tanfolyam/
Figyelt kérdés
VW Poló, VW Golf V , Opel Astra D, Ford Fiesta, Skoda Fabia.
Itthon Ford Fiestánk van. Ti ugyan azt az autót választanátok, amilyen otthon is van?
2012. aug. 28. 11:20
1/6 anonim válasza:
Én olyan méretű autót használnék tanulónak, amilyet később venni akarok! Így is tettem. Pl. anno a suliba Mercedes E220-at válaszottam tanulóautónak, mert nagy autót terveztem venni. Itthon akkor még nem volt autó. A felsoroltak közül az Opel Astra D nem F akart lenni? Egyébként szerintem ezek közül a legnagyobb autó a Golf 5. Ha 4 ajtós. Én azt választanám, de ha te azt szeretnéd, hogy könnyen átmenj és később is kis autót tervezel használni, akkor neked értelemszerűen a Fiesta a legjobb választás, ami otthon is van.
2/6 anonim válasza:
D Astra nincs. Ha szimpatikus a Fiestás oktató akkor szerintem azt válaszd.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
A válaszíró 56%-ban hasznos válaszokat ad. :
Akkor lehet hogy elírták, mert a lapon is ez áll. Külön autót még nem tervezek venni a közeljövőben, de ha venni fogok, körülbelül olyan méretűt mint a Fiesta. (De még nem vagyok benne biztos :)
A válaszíró 83%-ban hasznos válaszokat ad.:
Szimpatikus, személyesen is ismerjük egymást.:)
2012. aug. 28. 11:49
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
vagy lehet hogy opel corsa D akart lenni
6/6 anonim válasza:
Azt válaszd, amelyikben a legnagyobb a motor. Nehezebben fullad le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!