Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik teherautót választanáto...

Melyik teherautót választanátok? Többi lent.

Figyelt kérdés

[link]

vagy

[link]

2012. aug. 12. 18:36
 1/8 anonim ***** válasza:
A MAN-t. Sokkal olcsóbb, viszont erősebb a motorja. Hátránya csak annyi hogy rövidebb kicsit több mint egy méterrel a platója.
2012. aug. 12. 19:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Miért erősebb a MAN? Merci 230LE a Man 220LE
2012. aug. 12. 19:12
 3/8 anonim ***** válasza:
A MAN elég olcsó de így fényképen is elég le pukkantnak néz ki, meg hátfalas, de ha nem kimondottan hátfalas munkád van akkor csak macera, bár magyarországi forgalomba hellyezés előtt eladhatod róla, az plusz pénz. DE a Merci a roló ponyvás, jajj de jó is az, meg a Mercik elég egyszerű masinák és elég jó a szervíz és alkatrész ellátottság, de ezt már írtam...
2012. aug. 12. 19:15
 4/8 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Nem tudom hogy, de összekevertem. Bocs. Viszont az a húzható oldal amit a 2. ír, tényleg jó dolog.
2012. aug. 12. 20:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nemzetközire egyiket se lenne értelme megvenni.

Nincs hálófülkéje.

A határon ki se engedik emiatt.

Ezekkel csak szinte városba vagy megyébe lehet pont emiatt mozogni.(telephelytől nem messze)

Mivel kötelező beleépíteni tachográfot így minden rendőrt érdekelni fog hogy ha a sofőr a napi 9 óráját mikor levezette amit ugye rögzítésre került. Hol töltötte a többit?

Mivel jogszabály írja elő hogy alvó hellyel kell rendelkeznie a teherautóban 9 óra út felett.

Az ülés meg nem minősül alvóhelynek. És 9 óra alatt 70-80km/h val nem lehet messzire jutni. Úgy hogy addigra telephelyen kell lenni bármelyik járműnek a kettő közül.

Ellenkező esetben milliós büntetésekre számíthatsz. Szóval nem tudom ezzel tisztába vagy e?

Ha csak belföldre vennéd akkor a man-t mert az az olcsóbb.

Emelőhátfalas végül is mind a kettő.

2012. aug. 12. 22:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Belföldön használnám?
2012. aug. 13. 07:02
 7/8 A kérdező kommentje:
.
2012. aug. 13. 07:03
 8/8 anonim ***** válasza:
a Merci az nem emelőhátfalas, és a tetejére lehet venni hálófülkét, akkor a spojlert el lehet adni
2012. aug. 13. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!