Télen lehet gyakorlatból vizsgázni kocsival?
Figyelt kérdés
mert nekem lehet pont ugy jonne ki hogy decemberben lenne a gyakorlati vizsga és nem tudom hogy ilyenkor is vizsgáztatnak-e? Még akkor is ha havas az út?2012. aug. 15. 22:45
1/5 anonim válasza:
12 éve december 23-án vizsgáztam rutinból (akkor még volt külön rutinpályás vizsga). Szakadt a hó és nagyon hideg volt. Ennek ellenére meg voltak tartva a vizsgák. Én például direkt télre hagytam a vezetést, hogy megtanuljak téli körülmények között vezetni.
2/5 anonim válasza:
lehet
ha jól tudom csak a motoros vizsgáztatás szünetel télen.
3/5 anonim válasza:
Minden évszakban van.
Motoros, na az nincs télen :D
4/5 anonim válasza:
Lehet B/C-t meg a főbb kategóriákat, a motorosokat nem. Szerintem egyébként jobb télen vizsgázni, egyrészt ha rossz időben kell majd elővenned a saját kocsidat, nem rutintalanul fogsz nekiállni (én a tanuló WagonR+-t keresztberaktam a főútra kanyarodáskor az első jegesedéskor), másrészt télen gyérebb a forgalom, pont azért, mert egyesek elrakják ilyenkor az autójukat és inkább tömegközlekednek vagy ki sem mozdulnak - óriási előnyt jelent, mert kissebb az esély rá, hogy egy előd guruló biciklis vagy nem indexelő autós miatt húznak meg.
5/5 anonim válasza:
Igen lehet. Nekem is pont decemberben lesz a gyakorlati vizsgám. :) Én direkt télre terveztem ez az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!