Nagyon nehéz a KRESZ tanfolyam, és a vizsga? Sokat kell tanulni nagyon? (B kategóriás jogosítvány)
Nem vészes. Én végig hallgattam az órákat és utána elolvastam még otthon amit vettünk + még gyakoroltam a Kresz programmal a vizsgára.
Sok kérdés józan paraszti ésszel is kiokoskodható :)
1 hete csinaltam meg a kresz vizsgat, ma mar vezetni jarok.
Igazabol eddig csak magamnak mertem bevallani, de az iskolas eveimhez kepest(amit nem reg hagytam abba), eleg keveset foglalkoztam a dologgal. Mint egy hetfoi dolgozatra kb.. Megis siman meglett elsore a 70 pontos vizsga. A hibak is inkabb figyelmetlensegbol adodtak.. A lenyeg az hogy nem vagyok benne biztos hogy tudom a szabalyokat annyira, mint mondjuk az aki csak harmadszorra ment at. Neha leulok, es olvasgatom, mert mint szerintem sok mindenki mas is.. eleg feluletesen tanultam meg.... A lenyeg az hogy nem csak masokra legy tekintettel, hanem magadra is! Lasd az en peldamat... Amugy az ilyen 2 het alatt megszerzett vizsgakhoz ugy gondolom eleg sok ido kell majd gyakorlatban, hogy biztos legyen az ember magaban..... de visszaterve a kerdeshez, ha megcsinalod a gyakorlo feladatokat a konyvben, nekem spec. 3000ft volt, nem lehet megbukni. Remelem nektek elsore is eleg lesz atolvasni es jobban megmarad:) udv
Köszi a válaszokat. :)
Sikerült a Kresz, 2 hibaponttal mentem át. De azóta már túl vagyok az elsősegély vizsgán is, és a vezetésen is, pár nap múlva lesz a forgalmi vizsgám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!