Lehet furcsa kérdés az autósokhoz, de nah. A többi lent?
Még motorral is rezzenéstelen arccal megyek át rajtuk (persze kikerülöm, ha észreveszem és tudom - létezik olyan út, ahol mindenütt kátyú van). Kátyú legyen a talpán, amin nem :) A cruiserem elég jól bírja, bár amikor pár F650 GS-es nyomába eredtem a Szentlélek-Mályinka úton, az már kicsit erős kezdett lenni :D De azért hangulatos volt :) Szerencsére ott mintha nem lennének igazán nagy, mély kátyúk, az már akadályozhatna a motorozás egyik alapelvében, miszerint a motor gumis vége lefelé legyen.
Az autónkat nem én vezetem, azzal mintha rosszabb lenne (bár a motoron is sokkal rosszabb az utasnak), de azt meg nem mondom, hogy mit csinálok a fogammal...
Szidom magam, hogy nem vettem észre előbb, aztán meg a megfelelő hatóságot, mert tönkreteszi a futóművet, meg az idegrendszeremet. :)
Amúgy tipikus reakciók: kormány jobban megszorít, gázt nem tolom neki, fog összeszorít... Persze én még nagyon friss mazsola vagyok, gondolom idővel már megszokott lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!