Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miert buktatok meg forgalmi...

Miert buktatok meg forgalmi vizsgán?

Figyelt kérdés
2013. okt. 29. 17:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
25%
Kedves 4-es. Ha még a vizsgabiztos sem tudja a KRESZ-t, akkor milyen alapon várja el a vizsgázótól, hogy ismerje? Egyébként sem a szabályok nem ismerete okozta, de ezt nem próbálom meg elmagyarázni, mert alacsony intelligenciaszinted miatt nem értenéd.(Péniszfej.)
2013. okt. 30. 20:06
 12/16 anonim válasza:
Jajj! Szilágyiné szőröslábú Julika néni, aki még a lánykorából maradt kék szemhéjfestékét használja???? Engem pont Ő engedett át a 3. rutin vizsgámon, de forgalmim elsőre sikerült.
2013. okt. 31. 21:18
 13/16 anonim ***** válasza:
Engem sajnos meghúzott. Bár én nem mondom,hogy az ő hibája,mert én voltam h*lye,de azt az oktató is elismerte,hogy bárki másnál átmentem volna. De sajna ezen nincs mit szépíteni.
2013. okt. 31. 22:12
 14/16 anonim válasza:
46%
részeg voltam :S
2013. nov. 1. 11:22
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos sokszor olyan miatt is buktatnak, ami bár lehet, hogy helytelen, de ellentmond a józan észnek és a gyakorlatnak.

Én például - állítólag - nem adtam meg az elsőbbséget kikanyarodáskor az egyenesen haladó autónak. Természetesen láttam az egyenesen érkező autót, de úgy voltam vele, hogy elég messze van az még ahhoz, hogy én simán mehessek. A vizsgabiztos nem úgy gondolta.

Ezért is látsz az utakon olyan sok "tesze-tosza" tanulóvezetőt, mert ezt a viselkedést kényszerítik/kényszerítették ránk.

2013. nov. 6. 08:31
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Emelkedőn fölfelé,ami ráadásul kanyar is volt soroltam át a belső sávba mert a külsőn lerobbant egy autó.Minden tuti volt,külső belső tükör,index.Megyek vissza a külsőbe,erre elhúz mellettem egy kamion kb 80-al (városban,50-es táblánál)és dudál.Vizsgabiztos rögtön kapott az alkalmon és visszatessékelt a kiindulópontra.Ha nem jött volna olyan gyorsan a kamion azon a "beláthatatlan " szakaszon,(ami miatt olyan hirtelen ott termett és még neki állt följebb)akkor rendben lett volna.Ő szabálytalankodott és engem húztak meg.Az összes vizsgám előtte fullos lett,de ez csak másodszorra.Megkeresem majd azt a kamionost,bár ez már lassan 15 éve volt :)
2014. okt. 31. 03:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!