Miert buktatok meg forgalmi vizsgán?
Figyelt kérdés
2013. okt. 29. 17:20
1/16 anonim válasza:
én nem buktam meg,elsőre sikerült!de a rutin az már más volt,a szlalomnál súrolta a kerék a bóját azért rögtön karó járt.második alkalommal lett meg.
2/16 anonim válasza:
Egyirányú utcából kikanyarodásnál nem soroltam bal oldalra. (+ műszaki ellenőrzéskor jobb lábbal nyomtam le a kuplungot a tolatólámpa ellenőrzéséhez, amiért már beszólt, aztán fékpróbánál azért, mert nem mondtam neki, hogy fog a fék. Az első pár száz méter után egy 40-es táblánál szerinte csak kevesebb, mint 40-el lehetett volna menni, meg nem találtam megfelelőnek a parkolóhelyet, amit ő igen.) De amikor megláttam azt a köcsögöt már tudtam, hogy lesz második alkalom. :)
3/16 anonim válasza:
Nem vártam meg, amíg a telephely fotocellás sorompója teljesen felnyílik. Elindultam előbb. Ez egy kétperces vizsga volt.
4/16 anonim válasza:
#2 tényleg köcsög volt amiért megbuktatott mert rossz helyről kanyarodtál ;) Inkább tanuld meg a kresz-t. nyomorék.
5/16 anonim válasza:
Nem buktam meg. A és B kategóriánál is minden elsőre sikerült. Akkor még B-nél is volt rutin.
6/16 anonim válasza:
Mert egy őszi hónap péntek délutánján 3 kor vizsgáztam. 3 perc után beleküldött a vizsgabiztos egy olyan közlekedési szituba,amit nem tudtam kivédeni.. Persze az én hibám,megbuktam,mindenki mehetett haza. Remélem aznap este nyugodtan feküdt le aludni.
7/16 anonim válasza:
Én nem váltottam vissza 2-esbe egy vasúti átjárón való áthaladáskor, plusz kicsit nagy lendülettel érkeztem az autópálya-lehajtó után egy körforgalomba. Ezeket hozta fel a vizsgabiztos, majd amikor elkezdtem habogni, hogy "dehát ez tök jól ment már a múlt héten", akkor azt mondta: "Igen, erről meg is vagyok győződve, ezért átengedem." Kedvem lett volna elküldeni az anyjába, amiért húzta az agyamat azzal, hogy megbuktat, de inkább megittam egy sört a szemközti kocsmában. :)
8/16 anonim válasza:
Eddig még egyszer sem buktam meg forgalom vizsgán :D
9/16 akos127 válasza:
Szegeden sok vizsgaztatonak sajat oktatasi uzlete van, igy minel tobbet megbuktat annal nagyobb az eselye van hogy neki is csurran csoppen valahonnan mert ezek mind ismerik egymast es lattam a szemuket ahogy ossze neztek.
30 eves Amerikaban valo vezetes New Yorkban es 3-szor elhuztak forgalmin, ugyan mar..... direkt le akartak huzni a bort is rolam!
A magyar ilyen.!
Tudnek meselni!
10/16 anonim válasza:
Engem Szilágyiné buktatott meg,mert ő úgy látta,hogy én már a sárgába mentem bele a lámpánál. Mindenbe belekötött :/ Még az oktatóm is csak pislogott,hogy mivan. Egy parkolást is újra kelett csinálnom.. remélem következőre sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!