Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan buktatok meg a forgalmi...

Hogyan buktatok meg a forgalmi vizsgátokon?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 17:04
 1/5 anonim válasza:
Én nagyon szar módon:) Kb 1 kanyarom lett volna hátra vagy 35 perc vezetésen túl voltam,parkolás,1 ívű megfordulás minden és annyira belemerültem h minden megvan h kihagytam egy stopvonalat.:P Kinéztem jobbra,balra,vissza 2-és gurultam is kifele:D
2011. ápr. 7. 17:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Sehogy! Minden vizsgám elsőre megvolt!
2011. ápr. 7. 17:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Az első vizsgabiztosomnak túl gyors voltam. Dinamikusan vezettem végig, és egy telezöldnél tökölt a szembejövő, én meg átvágtam előtte balra. Ma is ugyanúgy megcsinálnám. Csak akkor meghúztak érte.

A második vizsgán túl óvatos lettem emiatt, a lassúság miatt húztak meg. A harmadik simán meglett, akkor normális volt a vibi.

2011. ápr. 7. 17:19
 4/5 anonim válasza:

Az oktatóm folyton azt mondta, hogy lendületesen vezessek, és hogy ne tartsuk fel a forgalmat tötyörgéssel és ez a vizsgabiztosnak nem tetszett. Azt mondta félő, hogy ennyi tapasztalattal nem tudnák helyt állni ilyen lendülettel. Utána megdicsért mert ügyesen parkoltam. De azon nem változtat ez, hogy megbuktam. Most hétfőn történt..

19/L

2011. ápr. 7. 17:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Elsőre figyelmetlenség miatt, másodjára meg a pénz... nem fizettem le és megbuktatott, persze nem úgy h konkrétan meg mondta, de a lényege ez volt. A harmadik vizsga meg sikeres volt.
2011. ápr. 7. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!