Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Holnap forgalmi vizsgázok és...

Holnap forgalmi vizsgázok és nagyon félek. Ha ti esetleg megbuktatok, min buktatok meg? Hogy összpontosítsak egyszerre olyan sok dologra?

Figyelt kérdés
2012. okt. 30. 22:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
1. és legfontosabb dolog az hogy ha azon rágódsz hogy meg fogsz bukni meg mi lesz ha megbuksz akkor 90%(vagy inkább több) hogy meg is fogsz bukni.
2012. okt. 30. 22:31
 2/13 anonim ***** válasza:

Én ugyan még nem rendelkezem jogsival, de többektől hallottam vissza, hogy ilyen piti dolgokon agyalnak mint pl, lámpánál félnek hogy kilép a gyalogos az útra

Ilyen alapvető dolgoktól nem kell félni, lámpákat kell nagyon jól nézni meggyőződni hogy mikor indulhatsz, a gyalogosnak van esze hogy nem megy ki az útra

2012. okt. 30. 22:41
 3/13 anonim ***** válasza:

Levezettél már pár órát, igaz? Na, ugyanazt kell csinálni, ugyanúgy fogják mondani merre kell menni - eddig is összpontosítottál gondolom, úgyhogy ne aggódj.

Pihend ki magadat, holnap időben indulj el oda ahol találkozol az oktatóddal (gondolom a helyi NKH telephelyére). Vizsga előtt kapcsold ki a mobilodat (ha ilyen stresszes vagy csak zavarna ha elkezd zizegni a zsebedben), gondold át hogy mik az elindulás előtti teendőid, köszönj illedelmesen a vizsgabiztosnak és mielőtt beindítod a motort ne felejtsd el bekötni magadat. Az útvonalakat nagyjából ismered (az oktatáson megismerted), amire én külön felhívnám a figyelmedet, azok a gyalogosok - ha az átkelőnél ólálkodik, akkor szépen engedd át mosolyogva.

Volt egy haverom, aki egyetlen dolog miatt bukott meg: megállt hogy a gyalogos át tudjon menni, persze a jóindulatú gyalogos meg elkezdett integetni hogy mehet a tanulókocsival. Ő intett, hogy nem, az elsőbbség a gyalogosé, de az nem akart menni, csak integetett - végül egyszerre indultak el, így bukás lett belőle.

Egy kalappal. :)

2012. okt. 30. 22:43
 4/13 A kérdező kommentje:

köszönöm, olyan válaszokra számítottam, hogy ha ennyit se tudsz inkább bukj meg stb, ami most nem jött volna jól. de köszönöm :D

igen, amúgy az nagy gond nálam is, hogy inkább túl óvatos vagyok :S

és tudok összpontosítani nem is az, hogy most csak arra tudok figyelni, hogy egyenesen menjek stb, de itt a vizsgán tényleg nagyon sok dolgot kell észben tartani. kell-e sávot váltani, van-e záróvonal, lámpák, táblák, többi autó, tükörbe is nézegessek, hátranézzek kanyarodásnál indulásnál, svááváltásnál, mindenhol jelezzek, gyorsan ne menjek, lassan ne menjek, gyalogos most el akar-e indulni, vagy csak áll...

2012. okt. 30. 23:13
 5/13 A kérdező kommentje:
ja, amúgy vezetek egy órát még előtte, szerencsére
2012. okt. 30. 23:13
 6/13 anonim ***** válasza:
Megelőztem egy biciklist zebrán.
2012. okt. 30. 23:31
 7/13 anonim ***** válasza:

Én nem buktam, de osztálytársam 8-szor...

Már nem emléxem mindre, de volt az elején, hogy hosszabb időn keresztül indokolatlanul lassan ment, máskor meg túl gyorsan (hó miatt relatív gyorshajtás, azaz veszélyesen csúszós részen 50-nel).

2012. okt. 31. 05:17
 8/13 anonim ***** válasza:
Na sikerült? :)
2012. nov. 1. 20:50
 9/13 anonim ***** válasza:

Én azért buktam meg az első vizsgán, mert az utolsó percekben voltunk, már a vizsabázis felé tartottunk, és tudtam, hogy nem hibáztam. El kezdtem ellazulni, hogy "de jó megcsináltam", ennek következtében a következő kanyar előtt nem tettem ki az indexet.

Hát bosszantó volt, de teljesen jogos.

Másodjára sikerült.

Már te is túl vagy rajta. Megírhatnád, sikerült-e vagy sem. És ha nem akkor mi történt. De ha esetleg megbuktál akkor se keseredj el. Elsőre nem szégyen megbukni, sőt elég ritka ha valakinek elsőre sikerül.

Az a ciki, amit az egyik Válaszoló írt, hogy egy ismerőse 8-szor bukott meg. Na már most az ilyen embernek szerintem egyáltalán nem kéne az utakon lennie.

2012. nov. 3. 12:19
 10/13 anonim ***** válasza:
Utolsó : szerintem meg az a ciki , hogy te ilyet írtál arról az emberről aki nyolcszor megbukott. És ha megbukott akkor mi van? Lehet neki nehezebben ment mint másoknak , lehet neki ez volt a gyengéje , vagy az is lehet , hogy ment neki , csak a vizsgahelyzet ezt hozta ki belőle. Nem adta fel , hanem mindig próbálkozott , küzdött és sikerült neki. Végül megtanulta. Szerintem teljesen mindegy , hogy valaki az első vizsgájára vagy épp a 10 vizsgájára tanulta meg. A hangsúly azon van , hogy megtanulta. Gondolj már bele , hogy neki lelkileg mit okozott az a sok bukás , de még sem adta fel. Miért kell róla ilyet mondani? Anyagilag is valószínűleg egy vagyon volt.
2012. nov. 3. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!