Holnap forgalmi vizsgázok és nagyon félek. Ha ti esetleg megbuktatok, min buktatok meg? Hogy összpontosítsak egyszerre olyan sok dologra?
Én viszont azt gondolom, hogy aki ennyiszer megbukik az nem való az utakra.
Ugyanis ha valaki megbukik 3-szor arra még azt mondom, jó lehet hogy kifogta a szemét vizsgabiztosokat. Egyszerűen nem volt szerencséje.
De aki 8-szor bukik az már nem azért van, mert nincs szerencséje. Ennek komoly okai lehetnek.
Nem mindenki való a volán mögé. Csak ezt be kell tudni látni! Van néhány ismerősöm, aki ezt belátta. Köztük olyan is, aki amúgy elsőre átment a forgalmi vizsgán. Majd rájött ez bizony nem neki való. És inkább buszra ül minthogy önmagát és másokat veszélyeztessen. És ez igazán tisztelni való dolog.
Attól, hogy valaki vezet vagy sem, nem lesz sem több sem kevesebb mint bárki más.
Viszont el kell tudnunk fogadni a saját korlátainkat! Főleg ilyen esetben, mikor másokat is veszélyeztethetünk azzal, hogy nem hagyjuk annyiban a dolgot. Mert más esetben - ebben igazad van - ez egy becsülendő hozzá állás lenne, hogy igenis megcsinálja és nem adja fel. De ez nem egy matek szigorlat, amivel maximum önmagát meg a profot borítja ki az örökös bukásokkal. Hanem itt már másokra is gondolni kell, a szembejövőre, a motorosokra, gyalogosokra... arra a rengeteg emberre akikben kárt tehet.
Gratulálok! Baleset mentes közlekedést! :)
Remélem fogsz is merni vezetni , nem úgy mint én a friss jogsimmal , én még többet csalódtam mint te, többször megbuktam , és nem is merek , nem is szeretek vezetni. Kár volt ennyit kínlódnom , meg fizetni. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!