Egy tanulóvezető nem adott elsőbbséget a zebrán, feletek is fordult már elő ilyen?
attól hogy tátod a szádat a járdán a zebra előtt még senkinek nem kell átengedni... ha lelépsz az más kérdés, elsőbbséged van, de akkor sem kikényszerítheted az autósokat hirtelen fékezésre vagy irányváltoztatásra!
én nem tudom, nekem gyerekkoromban a fejembe verték: zebra előtt megállsz, szétnézel, és ha nem jön semmi akkor lépsz le!
Gratulálok hogy erre képes vagy pocsékolni az időt az életedből, hogy egy tanulót feljelentesz!
Ültél egyáltalán már kocsiban?
arra nem gondoltál hogy ha például a tanuló befékez, a mögötte lévő jármű beleütközik?
Állj meg egy pillanatra, és gondolkozz el magadon, Őrült egy világban élünk, de még most nehéz felfognom hogy ilyen emberek vannak.
(aki a válaszolók közül nem ért veled egyet, azt is fel akarod jelenteni?)
egyébként egyet értek az egyik előttem válaszolóval. Azért mert te a zebra előtt bambáskodsz és tátod a szád, nyomogatod a telefonodat, és nézel a nagyvilágba, nem valószínű hogy bárki el fog engedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!