Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Egy tanulóvezető nem adott...

Egy tanulóvezető nem adott elsőbbséget a zebrán, feletek is fordult már elő ilyen?

Figyelt kérdés
Azt már megszoktam, hogy perceket várok arra, hogy átmenjek a zebrán, mert minden kocsis 'lusta' elsőbbséget adni, mivel hát mennyivel könnyebb ott ülni ugyebár! Viszont a tanulóvezetőnél ott ült mellette a vizsgáztató, és még ő vette át a kormányt, hogy menjen csak tovább! Megjegyeztem a rendszámot, nem magyar, viszont tehetek valami bejelentés félét, mert már torkig vagyok az autósok nagy részével!
2013. szept. 28. 17:42
1 2
 11/12 anonim válasza:

attól hogy tátod a szádat a járdán a zebra előtt még senkinek nem kell átengedni... ha lelépsz az más kérdés, elsőbbséged van, de akkor sem kikényszerítheted az autósokat hirtelen fékezésre vagy irányváltoztatásra!

én nem tudom, nekem gyerekkoromban a fejembe verték: zebra előtt megállsz, szétnézel, és ha nem jön semmi akkor lépsz le!

2013. okt. 18. 19:45
 12/12 anonim válasza:

Gratulálok hogy erre képes vagy pocsékolni az időt az életedből, hogy egy tanulót feljelentesz!

Ültél egyáltalán már kocsiban?

arra nem gondoltál hogy ha például a tanuló befékez, a mögötte lévő jármű beleütközik?

Állj meg egy pillanatra, és gondolkozz el magadon, Őrült egy világban élünk, de még most nehéz felfognom hogy ilyen emberek vannak.

(aki a válaszolók közül nem ért veled egyet, azt is fel akarod jelenteni?)

egyébként egyet értek az egyik előttem válaszolóval. Azért mert te a zebra előtt bambáskodsz és tátod a szád, nyomogatod a telefonodat, és nézel a nagyvilágba, nem valószínű hogy bárki el fog engedni!

2013. nov. 1. 03:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!