Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mért agresszívak a sofőrök ha...

Mért agresszívak a sofőrök ha tanulóvezető megy előttük?

Figyelt kérdés

Sosem értettem mért lesz mindenki agresszív ha előtte tanulóvezető megy.

Mindenki valahogy így kezdte, szerintem már régen elfelejtették milyen feszültség van az alig pár órája vezető tanulókban...

2009. jún. 26. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert türelmetlenek és, mint ahogy említetted, elfelejtik, hogy valamikor ők is így kezdték. :)
2009. jún. 26. 11:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én nem leszek agresszív,csak megpróbálom minél előbb lehagyni , nehogy valami hülyeséget csináljon előttem.:D

Hülyeség = betűről betűre betartani a KRESZ-t , de tudom h neki muszáj ,nekem is muszáj volt csak éppenséggel idegesítő.

2009. jún. 26. 15:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki! Általában azok, akik gyengén vezetnek, ilyenkor ők is szidhatnak valakit.
2009. jún. 26. 19:07
 4/5 anonim ***** válasza:
69%
Tudod az az igazság, hogy ezek már úgy születtek, hogy tudtak vezetni.Na de mikor be kell neki állni 2 autó közé, ahol kevés a hely, akkor inkább kering egy órát,mert annyira szerencsétlen.És figyeld meg, ezek csak a gázt tudják nyomni, főleg egyenesben.Nem kell felük foglalkozni.Tudom ez nagyon nehéz, de egyszer Te is leszel profi.Csak gyakorlás kérdése.Balesetmentes közlekedést.
2009. jún. 27. 07:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Múltkor rám is rámdudált valaki aki nem bírt az IQ-jával, mert nem padlógázzal fordultam ki a kereszteződésben :) Valahogy nem hatott meg különösképpen, ha nem oktatóval vezettem volna, szívem szerint végigmentem volna az utcán kettes alapjáraton így se tudott volna megelőzni :D

Majd ha meg lesz a jogsim, kiteszek hátra egy Mazsola on board táblát :D

2009. jún. 27. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!