Lányok, kinek volt már balhéja roma csajjal? Igaz, hogy elég agresszívak és erősek?
Figyelt kérdés
Sokat hallottam és itt is olvastam, hogy jól verekednek és erősek nagyon. Érdekelne, hogy végződött a balhétok, ki nyerte pl a a bunyót és mik lettek a következményei.2011. jún. 19. 14:34
1/7 anonim válasza:
nem nem igaz csak annak nagy a szaja aki esetleg ult mar bortonbe vagy esetleg volt rendorokkel dolga .nah azokkal tenyleg nem erdemes ki kezdeni .ez szemelytol fugg.vannak elmaradiak de vannak kulturaltabbak is.
2/7 tetro válasza:
a roma csajok agresszívek és erősek? a svédek meg visszahuzodóa meg törékenyek? az amerikaik meg mind kövérek, a olaszok mind igazi állatok az ágyban, az arabok meg terroristák...
3/7 anonim válasza:
Igen ez igaz,láttam ahogy verekednek (fodrász iskolába jártam 1000 diákból 800 lány)aki nem szimpi vagy esetleg a rokonát sértette vagy más egyéb gondja van vele akkor azt ki hívta a Penny Market parkolójába és kezdődött a műsor,persze aki a normális csajok közül beválalta,de azért a nem cigókat sem kell félteni van is pár videóm :D verrék ütötték egy mást rendesen de volt hogy roma csaj adta fel a bunyót.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó! Komoly lehetett az a suli. Fiú vagy, vagy lány? Szivesen megnézném azokat a videokat, már láttam párat és nagyon tetszettek! :) Igen, néha nyernek a magyar lányok is, de a többségében sajnos a cigány csaj nyer.
2011. júl. 24. 12:01
5/7 anonim válasza:
Összesen annyival erősebbek hogy ők nem beszélik be maguknak hogy a másik erősebb csak mennek...Hogy ez bátorság vagy ostobaság-e azt döntsd el te...
6/7 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy sokkal nagyobb az önbizalmuk ha verekedésről vagy szkanderről van szó!
2011. aug. 17. 06:52
7/7 anonim válasza:
tetro:
találó a neved: sötét. Találkozz egyszer össze egy cigány(lánnyal), akire éppen csak rá mertél nézni. Majd nem recitálod a "jogvédő" mantrákat, hogy így előítélet, meg úgy diszkrimináció..(Más kárán tanul az okos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!