Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most tanulok vezetni.15...

FTeki kérdése:

Most tanulok vezetni.15 óránál tartok, és az oktató szerint "jó" vagyok. Kivéve ha elkezdek izgulni és akkor hülyeséget csinálok. Tudnátok valami tippet adni hogy ne izguljak vagy legyen önbizalmam?

Figyelt kérdés

Az a baj hogy hiába mondja hogy jó vagyok egyszerűen annyira izgulok minden óra előtt hogy majd szívrohamot kapok és ezért nagyon félek.

Köszi előre is!

2013. aug. 27. 14:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem most volt vizsgám és én is aggódtam attól hogy izgulni fogok és elcseszem. Úgy kell felfogni, hogy elmentek egy kicsit kocsikázni, nem kell rágörcsölni hogy kuplungkinyom-fék-visszakettő-kanyarbevesz csak szépen lazán. Fejben dől el minden, ne gondolkozz előtte, hogy mit hogyan kell pontosan csinálni, előbb-utóbb úgyis belerázódsz. ;)
2013. aug. 27. 15:26
 2/4 JanoviczkiFerencné ***** válasza:
Erre nehéz jó tanácsot adni, de talán az én példám segít.Én annyira izgultam mindig,hogy egy-egy óra után még az izzadságfoltok is meglátszódtak rajtam. Aztán levizsgáztam B-ből (jó kedve volt a vizsgabiztosnak), és annyira féltem vezetni, hogy Pesten a férjem kísérgetett mindig. Pár év múlva már egy BKV buszt vezettem ugyanazon az úton. Szóval csak megcsináltam minden kategóriát, azóta is balesetmentesen vezetek (Volánnál), úgyhogy ha nekem sikerült neked is fog.
2013. aug. 27. 16:36
 3/4 anonim válasza:
Igyál meg egy felest!:DDDD
2013. aug. 27. 18:07
 4/4 A kérdező kommentje:

Most értem haza az óráról...

Az első 5 percben majd kiugrott a szívem de aztán annyira lefoglalt az hogy figyelni kell mindenre hogy nem értem rá izgulni :)

Csak az a fránya gyomorideg az óra előtt :(

Köszi a válaszokat :D

2013. aug. 27. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!