Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szoktatok autóban sörözni?...

Szoktatok autóban sörözni? (utasként)

Figyelt kérdés

Azért kérdem mert az utak mentén lépten-nyomon eldobált sörös dobozokat látni. Ennyi ember sörözik utazás közben? Csak azért furcsállom mert az autó zötyög, a sör habzik, szóval nem túl ideális szitu a sörözéshez (szerintem).

Pedig én is szeretem sört...

Vagy nem az autósok csinálják? Hanem a motorosok?? Sisakrostély fel, sörhab szájba bespriccel, rostély vissza...:DDDDDD

Mit gondoltok erről? De komolyan...tudom hogy az életben vannak ennél komolyabb problémák is, de engem érdekel.

2009. okt. 21. 14:03
 1/2 anonim válasza:
Még jó sok más szemét is van az utak mentén, amiről fogalmam sincs hogy kerülhetett oda.Egyszer gyalog voltam kénytelen megtenni 22 km-t, a ruhától kezdve különböző háztartási hulladékokon keresztül szinte mindennel találkoztam..cipő, füzet és még sorolhatnám.Úgy hogy fogalmam sincs! XD Én nem szoktam sörözni kocsiban, pont azért, amiket leírtál :D
2009. okt. 21. 14:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Én voltam sofőr lakásavatóból hazafelé,4 komoly férfit vittem nőként,5 percenként meg kellett állnom,de szerencsére az autóban nem történt malőr,de amikor kiszálltak,egymást segítve hánytak!!

Máskor rosszul lettem volna,de annyira nevettem a kifinomult üzletembereken...

Aztán másnap találtam 2 bontatlan és 1 megbontott dobozos sört az autóban..

2009. okt. 21. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!