Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » 5 óra alatt fel lehet készülni...

5 óra alatt fel lehet készülni a a vizsgára?

Figyelt kérdés
5 órám van az elsősegély vizsgáig,fel lehet rá ennyi idő alatt készülni?
2013. jún. 6. 08:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, de akkor netezés helyett állj neki most! :D
2013. jún. 6. 08:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha eddig nem készültél akkor ez most egy hülye kérdés. Akkor lenne értelme ha holnapután lenne a vizsgád délután 5-kor, és tudva hogy elég a felkészülésre 5 óra, így ráérsz majd csak aznap délben nekiállni. De gondolom most lesz a vizsga, így mindegy hogy elég-e vagy sem, úgysincs rá több időd.

Egyébként egy normál értelmi szintű embernek elég az 5 óra. Te meg majd megírod hogy neked elég volt-e.

2013. jún. 6. 09:19
 3/5 anonim ***** válasza:
igen, elég.
2013. jún. 6. 09:39
 4/5 anonim ***** válasza:
1-2 óra alatt kényelmesen fel lehet készülni rá. 5 óra egy könnyebb egyetemi vizsgára is elég, nemhogy az elsősegélyre. Elsősegélyen amúgy is olyanokat tanítanak, amit az ember általában már régen tud. Egyszer átolvasod, és bőven elég.
2013. jún. 6. 09:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát én egyáltalán nem készültem rá. Csak bementem a 3-ból 2 órára és simán meglett. Tehát igen, 5 óra elég ha jó a felfogóképességed.
2013. jún. 6. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!