5 óra alatt fel lehet készülni a a vizsgára?
Figyelt kérdés
5 órám van az elsősegély vizsgáig,fel lehet rá ennyi idő alatt készülni?2013. jún. 6. 08:10
1/5 anonim 

válasza:

Igen, de akkor netezés helyett állj neki most! :D
2/5 anonim 

válasza:

Ha eddig nem készültél akkor ez most egy hülye kérdés. Akkor lenne értelme ha holnapután lenne a vizsgád délután 5-kor, és tudva hogy elég a felkészülésre 5 óra, így ráérsz majd csak aznap délben nekiállni. De gondolom most lesz a vizsga, így mindegy hogy elég-e vagy sem, úgysincs rá több időd.
Egyébként egy normál értelmi szintű embernek elég az 5 óra. Te meg majd megírod hogy neked elég volt-e.
4/5 anonim 

válasza:

1-2 óra alatt kényelmesen fel lehet készülni rá. 5 óra egy könnyebb egyetemi vizsgára is elég, nemhogy az elsősegélyre. Elsősegélyen amúgy is olyanokat tanítanak, amit az ember általában már régen tud. Egyszer átolvasod, és bőven elég.
5/5 anonim 

válasza:

Hát én egyáltalán nem készültem rá. Csak bementem a 3-ból 2 órára és simán meglett. Tehát igen, 5 óra elég ha jó a felfogóképességed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!