Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » KRESZ vizsgára otthon fellehet...

KRESZ vizsgára otthon fellehet készülni? Ha igen, akkor mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés

2012. jan. 20. 12:48
 1/7 anonim válasza:
100%
Neten is tudsz tolteni tesztet es en csak abbol keszultem.
2012. jan. 20. 12:52
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Én amit kresz oktatáson tanultam az semmit nem ért. Ezért is tanultam itthon neten és csak teszteket csináltam, könyvem nem volt amit meg nem tudtam annak utána néztem így lett 73 pontos a vizsgám.
2012. jan. 20. 13:12
 3/7 A kérdező kommentje:
és az internetes tesztek jók? ha azokon átmegyek akkor átmegyek a vizsgán is? mennyi idő alatt készültetek fel?
2012. jan. 20. 13:17
 4/7 anonim válasza:
65%
Én viszont azokból az ábrákból tanultam meg a kreszt, ahol a vezető aspektusából van a feladat ábrán megadva. Nekem bejött.
2012. jan. 20. 13:18
 5/7 anonim ***** válasza:
65%
Én megvettem a nagy vastag tesztkönyvet és végigcsináltam az összeset. Amit elrontottam, azokon újra végigmentem, amíg mind nem lett jó. Vizsgán nem tudtak meglepetést okozni. Attól függően, mennyi időt szánsz rá, pár naptól pár hétig tarthat.
2012. jan. 20. 13:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha jó az októató és nem feszített a tempó, akkor érdemes időt is pénzt fordítani rá.

A teszkönyv jó arra, hogy rutinosan nyomkod a gépet majd a vizsgán.

De a szabályok értelmét, logikáját nem fogod érteni.

2012. jan. 20. 16:02
 7/7 anonim ***** válasza:
51%

nekem nagyon tapasztalt, jól magyarázó, normális elméleti oktatóm volt, afféle öreg róka, aki mindent vágott kisujjból.

a suliban volt egy halom szgép, lehetett gyakorolni amennyit csak akarsz. a netről torrentoldalról is le lehet tölteni a kreszprogramot, az kinézetre, kérdésekben ugyanaz mint ami a vizsgán van.

ha naponta legalább 5x megcsinálod a feladatsort mondjuk 2 héten keresztül, akkor sztem nem érhet meglepetés.

2012. jan. 20. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!