Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van nektek otthon viszonylatje...

Van nektek otthon viszonylatjelző táblátok?

Figyelt kérdés
milyen ? és hogy szerezted ?
2012. jan. 3. 23:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Van egy miskolci 24-esem. Tavaly vettem az MVK nyílt napján, épp arra vár, hogy majd szépen becsomagolva egy ismerősöm születésnapján legyen a fő meglepetés.
2012. jan. 4. 00:16
 2/15 A kérdező kommentje:
jó kis ajándék :D és biztos 24 éves ha már ezt kapja
2012. jan. 4. 00:27
 3/15 anonim ***** válasza:
Igen, 24 éves lesz, de egyébként is évek óta szerencseszáma a 24, úgyhogy meglesz rá az alkalom.
2012. jan. 4. 00:32
 4/15 anonim ***** válasza:
Van egy csomó. Magyar és osztrák is.
2012. jan. 4. 02:13
 5/15 anonim ***** válasza:

Magyarból meg a következő a helyzet:

1. Már nem közlekedő villamos táblája, BKV-s dolgozótól.

2. Régi fémmenetrend, mániástól pénzért, nem tudni ő hogy szerezte.

3. Buszmenetrend, 20 éve ellopva, haver pincéjében hevert évekig, tőle csak úgy, haveri alapon.

4. Vonattábla (műanyagba burkolt papír), ismeretlen eredetű, mániástól vásárolva.

Az osztrákok mind legálisak, villamosmúzeumban vagy jótékonysági vásáron (Tramwaytag) vásárolva.

2012. jan. 4. 02:19
 6/15 anonim ***** válasza:
2012. jan. 4. 03:41
 7/15 10 deka farhát ***** válasza:
Van. Ceglédi vonatokról. De azok csak ideiglenesen, ugyanis a zasszony használja őket munka közben (kalauz). :)
2012. jan. 4. 11:23
 8/15 A kérdező kommentje:
nekem is van egy 14 es villamos pótló busz táblám :D odamentem a busz sofőrhöz megkérdeztem , hogy honnan lehet szerezni ilyen táblát, erre kiszállt a fülkéből hátramegy kiveszi és azt mondja tessék :D én meg néztem nagyokat :D
2012. jan. 4. 15:27
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekem van egy pécsi 20A táblám. Volt barátnőm apja buszsofőr volt, és ős szerezte a munkahelyéről.
2012. jan. 4. 15:32
 10/15 anonim ***** válasza:

uuuhh...

van jó pár :D

2 bkv-s, az egyik egy megszűnt járat, az utolsó útja után a barátom elkunyizta a sofőrtől.

a másikat vettük a troli nyílt napon.

vonatosból annyi van mint a szemét, bevallom azt nem teljesen legálisan van nálunk, a barátom vonatbolond, néha eltűnik néhány a kabátja alatt :D

meg van egy prágai 9es villamos. azért se fizettünk :D

aláírom nem szép dolog az ilyesmit behúzni, de gondoljunk csak a nokiás dobozokra...

2012. jan. 4. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!