Autószerelést meglehet tanulni hobbiként otthon?
Szeretném megtanulni hobbiként az autószerelést, felújítást, festést és stb. mint motron mint autón. Ez lehetséges lenne és hogyan?
15 éves vagyok, úgyhogy van időm. Nem szeretném ezt foglalkozásomként.
Lécci segítsetek, hogy már most elkezdhessem.
Szerintem meg lehet, csak kell egy egyszerű konstrukció, amin nincsen semmi bonyolult, és nem is drága, hogy ne rontsd el édesapád szeretett járművét :D. Szerintem ha veszel 20-30-ért egy Simson motort, akkor azzal már el lehet indulni. Neten vannak leírások, van olyan alkatrész amit bármiből csinálhatsz, de ha venni kell az is fillérekbe kerül.
Sokan vannak akik bütykölgetnek, de nem ez a szakmájuk, és nem is tanulták, csak ez a hobbijuk.
Ja igen, és amit a második említett, hogy olvas sokat a témával kapcsolatban, tájékozódj, az is jó, ha az alap kifejezéseket még nem ismered (pl.: kuplung, gyújtáskapcsoló, karburátor, stb...)
Ajánlom az Autókereskedők című műsort a Discovery-n . :D Na nem onnan tanulni Edd Chinatól, mert a végén még szétkapod az otthoni járgány fontos részeit, csak kifejezéseket tanulni.
Gondolom ez is a te kérdésed volt: http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__251..
Irtam ide, 3. és utolsó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!